Brigitte Pastramă și-a dat fiul afară din casă, după scandalul monstru. Robert Sfăt spune că a ajuns pe străzi: ”Sunt un orfan exportat la București de la 14 ani”

Publicat pe

Brigitte Pastramă se află din nou în mijlocul unui scandal monstru, însă de data aceasta cu fiul ei de 19 ani. Vedeta susține că Robert Sfăt i-a vandalizat casa și i-a furat mașina, iar împreună cu prietenii lui consumă substanțe interzise.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Imediat după ce a ieșit de la secția de Poliție din Voluntari, Brigitte a făcut primele declarații despre ceea ce s-a întâmplat în casa ei. Vedeta a declarat că scandalul este între ea și fiul ei, iar Florin Pastramă nu are niciun amestec în această situație. Cei doi au venit și au plecat împreună de la Poliție.

„Mi-a fost vandalizată casa de niște indivizi pe care nu îi cunosc și pe care i-am găsit în casă și una dintre mașini mi-a fost furată. Nu are nicio legătură Florin Pastramă cu ceea ce s-a întâmplat. E foarte urât ce s-a scris. Căsătoria noastră nu are nicio legătură. Nu știu de ce a apărut așa, dar e aiurea', a spus Brigitte Pastramă.

Alături de vedetă este soțul ei, iar acesta nu o lasă singură nicio clipă. După ce s-a speculat că Florin ar fi bătut-o, afaceristul a făcut primele declarații despre acest scandal. În timp ce Brigitte vorbea cu jurnaliștii, soțul ei a dat de înțeles că relația lor este lapte și miere.

'Mai avem un pic și facem un an', a spus Florin Pastramă cu zâmbetul pe buze.

Se pare că Robert Sfăt ar fi spus că mama lui l-a dat afară din casă, lucru confirmat ieri de Brigitte. Tânărul susține că a ajuns un om al străzii, după ce mama lui l-a lăsat fără un acoperiș deasupra capului, potrivit Wowbiz.ro.

Ieri, când Brigitte Pastramă a fost contactată telefonic ne-a declarat că nu-l va mai primi în casă pe fiul ei, însă îi va lua cu chirie undeva. 'O să-i iau cu chirie undeva, îți dai seama. Dar cine crezi că o să-l țină și o să-l primească?! Când o să vadă că face ce face…', ne-a spus vedeta.

Citește și: Brigitte Pastramă face dezvăluiri șocante despre ordinul de restricție pe care l-a cerut la Poliție: 'Fiul meu se droghează de la 14 ani. Mi-au furat mașina, îmi distrug casa, îmi fură hainele' | EXCLUSIV

Fiul lui Brigitte Pastramă face declarații șocante

Robert Sfăt a povestit ieri, după scandalul cu mama sa ce s-a întâmplat în urmă cu două nopți în casa vedetei. Tânărul de 19 ani neagă declarațiile lui Brigitte Pastramă și susține că acum nu mai are unde dormi, după ce a fost dat afară din casă.

'În primul rând, sunt Robert Sfăt, nu mă numesc Pastramă, sunt un orfan exportat la București la 14 ani! Pe mine, m-a crescut bunica la Timișoara. Nu am agresat pe nimeni, și nu am luat nici o mașină.

I-am furat o sticlă de vin aseară, este adevărat, și am dat muzica puțin mai tare, iar ea a venit la mine cu scandal și mi-a zis să nu mai fac gălăgie, apoi mi-a spus că aș fi luat…ceva. Ei bine, nu am consumat alte prostii, așa cum a declarat ea la Poliție. Eu sunt mai artist, nu îmi place să se zică altceva despre mine. Doar în clasa a opta am fumat o țigară mai…așa… mai amuzantă, în rest, sunt niște prostii.

De ce să fur eu mașina…? Am luat și am turat-o, nu am plecat cu ea noapte…sunt niște afirmații…Vă spun că am făcut teste de substanțe aici la poliție, că nu este nimic care să fie așa cum s-a descris situația', a declarat băiatul vedetei la RomâniaTV.

Robert a declarat că au venit niște prieteni la el, iar tot ce a luat a fost o sticlă de vin. Se pare că vedeta s-ar fi înfuriat rău când fiul ei a dat muzica foarte tare, atunci când ea încerca să doarmă.

Brigitte Pastramă și-a dat fiul afară din casă, după scandalul monstru. Robert Sfăt spune că a ajuns pe străzi: 'Sunt un orfan exportat la București de la 14 ani'Brigitte Pastramă și-a dat fiul afară din casă, după scandalul monstru. Robert Sfăt spune că a ajuns pe străzi: 'Sunt un orfan exportat la București de la 14 ani'

'Au venit niste prieteni, am ascultat muzica mai tare, ea era obosita. Mi-am insusit o sticla de vin de la ea, am baut, s-a suparat ca am dat muzica tare, a venit bum, bum pe scandal, de la o scanteie a iesit incendiu. Referitor la ce a spus ca am ridicat mana la ea, ca as face acest gest tragic ca un barbat sa dea intr-o femeie, mi se pare deplorabil. Am sunat-o de la sectie, mi-a zis ca la ea in casa nu am ce cauta, eu acum sunt homeless, nu am casa, dar ma descurc', a mai spus tânărul.

Robert a declarat că nu și-a lovit mama, ci aceasta l-a lovit pe el. Fiul lui Brigitte Pastramă susține că Florin îl ținea, iar mama lui îl lovea.

'L-a pus pe săracul ăla de Florin… care și pe ăla l-a făcut de balamuc. L-a pus să mă pună la pământ, dar eu îl țineam în brațe și plângeam. Îi mai spuneam câte una urâtă, iar ea venea și îmi mai dădea câte una. Am încercat și eu în clasa a 8-a o țigară amuzantă. Mi-a plăcut, dar te face canapea. Nu mai ești în stare să scoți cuvinte pe gură, nu mai poți să stai în picioare.', a spus fiul lui Brigitte Pastramă pentru România TV.

Citește și: Fiul lui Brigitte Pastramă, primele declarații după ce mama sa a făcut plângere la Poliție împotriva prietenilor lui. Robert Sfăt nu recunoaște că se droghează: 'I-au rămas idei în cap că eu sunt un copil distrus, că tot consum prostii'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter