Brigitte Pastramă vinde apartamentul pe care l-a primit cadou de la Ilie Năstase. Costă peste 100.000 de euro

Publicat pe

Brigitte a luat o decizie neașteptată după ce s-a căsătorit cu Florin Pastramă. Fosta soție a lui Ilie Năstase vrea să vândă apartamentul pe care l-a primit de la fostul tenismen. Locuința în valoare de peste 100.000 de euro se află la malul mării.

Vedeta vrea să rupă orice legătură pe care o mai are cu Ilie Năstase, mai ales că acesta a făcut câteva declarații care au deranjat-o pe brunetă. Brigitte Pastramă s-a decis și a scos la vânzare apartamentul din Mamaia.

Ilie Năstase i-a făcut cadou imobilul după un scandal monstru, în urmă cu doi ani, și așa a dorit să o împace pe fosta lui soție. Apartamentul a costat peste 100.000 de euro. Acum, Brigitte Pastramă vine locuința de la malul mării cu 150.000 de euro. Fosta soție a tenismenului a investit foarte mulți bani în locuința sa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRIGITTE (@brigitte_pastrama) on


FOTO: Facebook

Brigitte Pastramă vinde apartamentul pe care l-a primit cadou de la Ilie Năstase. Costă peste 100.000 de euroBrigitte Pastramă vinde apartamentul pe care l-a primit cadou de la Ilie Năstase. Costă peste 100.000 de euro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter