Brigitte și Florin Pastramă, cadouri pentru nași. Nunta are loc în weekend

Publicat pe

Au mai rămas doar două zile până la marele eveniment. Brigitte și Florin Pastramă fac nunta pe 7 iulie, iar nașa cuplului este Lizeta Haralambie. Cei doi au mers împreună la nași și le-au dus cadouri, așa cum e obiceiul.

Așa cum sunt obiceiurile, Brigitte și Florin Pastramă au mers cu plocon. Cei doi au venit cu o găină pentru Lizeta Haralambie, nașa lor. Întreg momentul a fost filmat, iar aceștia au luat masa împreună și s-au simțit foarte bine.

„Acum trebuie să mai cumpărăm una-alta că îmi este penibil să vin doar așa cu o găină, un curcan. Acum am trimis pe cineva să vedem ce găsește. Trebuie să sosească. Eu știu că nașa mea este mare fumătoare de trabucuri și nașul meu este băutor de chestii foarte rare…', a spus Brigitte Sfăt.

Se pare că la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă se vor respecta tradițiile tigănești. Viitorul soț al brunetei este mândru că se respectă aceste obiceiuri. „Am venit, după tradițiile mele, cu găina la nași. Așa sunt tradițiile mele. La Brigitte e cu cafele, cu telefoane. Am făcut treabă țigănească', a spus Florin Pastramă.

Brigitte Pastramă își mai dorește copii

Brigitte Pastramă a început deja să urmeze niște tratamente hormonale specifice unei sarcini asistate. Soția lui Florin Pastramă își dorește ca bebelușul să fie sănătos, iar pentru asta încearcă să elimine toate riscurile. Brigitte și Florin Pastramă își doresc mai mulți copii și se gândesc chiar și la gemeni.

'Având în vedere că am 42 de ani, el are 40 – diferența dintre noi este de un an și jumătate (…) și este mai bine să facem o sarcină asistată ca să iasă un copil fără probleme. Noi nu am vrut să riscăm. Am ales o clinică unde facem asistat acest lucru, chiar de acolo venim, am fost de dimineață acolo; în fiecare zi  ne trezim la 7.30 dimineața, am anumite procedee. Este o concepție asistată, muncim în sensul ăsta; eu fac tratamente hormonale, eu sunt mai irascibilă din cauza asta. (…). Decidem ulterior dacă facem unul sau doi. Sau chiar gemeni. Noi vom face copilul asistat', a mărturisit Brigitte Pastramă în cadrul unei emisiuni online, E OK! Să fii vedetă? Cu Dana Săvuică, aparținând revistei OK! Magazine.

FOTO: Facebook

Brigitte și Florin Pastramă, cadouri pentru nași. Nunta are loc în weekendBrigitte și Florin Pastramă, cadouri pentru nași. Nunta are loc în weekend

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă