Britney Spears a avut o cădere nervoasă. Motivul pentru care artista a ajuns de urgență la Psihiatrie e foarte dureros

Publicat pe
Britney Spears a avut o cădere nervoasă. Motivul pentru care artista a ajuns de urgență la Psihiatrie e foarte durerosBritney Spears a avut o cădere nervoasă. Motivul pentru care artista a ajuns de urgență la Psihiatrie e foarte dureros

În 2007, când Britney Spears a apărut cu părul ras și privirea pierdută în public, lumea a știut că cea mai mare vedetă pop trece printr-o cădere nervoasă cum rar s-a văzut în showbiz. Britney și-a revenit cu greu în anii ce au urmat, dar părea că acum este mai bine ca niciodată. Și iată că artista s-a internat din nou la Psihiatrie, după o cădere nervoasă cauzată de faptul că tatăl său are probleme grave de sănătate.

După ce, în culmea gloriei, a avut o cădere nervoasă care i-a distrus cariera, după ce s-a despărțit de dragostea vieții ei, Kevin Federline, în ultimii ani Britney Spears părea că își revine. A reluat show-urile și a început să aibă grijă de lookul ei, aspect pe care l-a neglijat multă vreme din cauza depresiei.

Motivul pentru care Britney a ajuns la spitalul de boli mintale

Din păcate, presa de peste Ocean tocmia a anunțat că Britney Spears s-a internat de urgență la Psihiatrie după o cădere nervoasă cauzată de faptul că tatăl ei are grave probleme de sănătate. După cum se știe, tatăl ei a fost cel care a ajutat-o în cea mai neagră perioadă a vieții ei, preluând frâiele vieții acesteia ca tutore al afacerilor ei în 2008. De aceea, când cel ce i-a dat viață a avut în toamna asta o ruptură de colon, fiind la un pas de moarte, artista, și asa sensibilă psihic, a fost greu pusă la încercare. În ianuarie și-a anulat o serie de concerte pentru a putea fi alături de acesta, dar în ciuda aparentei ei forte, se pare că a fost prea mult pentru ea… Britney tocmai s-a internat la Psihiatrie, unde va sta atâta vreme cât va fi nevoie pentru a se pune din nou pe picioare.

Mesajul misterios postat de Britney Spears cu câteva ore înainte de a ajunge la spital

Cu câteva ore înainte de a ajunge la spitalul de boli mintale, Britney a postat un mesaj misterios pe Instagram, care capătă noi valențe în contextul actual: 'Ai grijă, cu multă dragoste, de mintea, corpul și sufletul tău. Cu toții avem nevoie de un pic de timp doar pentru noi'.

Foto: Hepta

Citește și:

Dieta cu care Mihaela Rădulescu a slăbit 32 de kilograme: 'Eram o grasă nefericită'

Crina Matei, mai îndrăgostită ca niciodată, la 48 de ani: „Iubirea este minunată!' / Declarații despre iubit

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter