Bucurie și emoție la întâlnirea cu “Coco”, cea mai nouă animație Disney-Pixar

Publicat pe

Avanpremiera specială a filmului „Coco', cea mai nouă animație Disney-Pixar, a adus împreună jurnaliști, bloggeri și nenumărate vedete, care, cei mai mulți alături de micuții lor, au redevenit preț de câteva zeci de minute din nou copii, în universul minunat creat de co-regizorul și scenaristul Adrian Molina.

 

 

Începând din 24 noiembrie, noile personaje din Universul Disney-Pixar au pătruns în cinematografe, iar „Coco' le face face cunoștință celor mici, dar și celor mari cu Mexicul, surpriza fiind însă că acțiunea se petrece în două planuri diferite: în Ţinutul celor Vii şi în Ţinutul Morţilor. Evident, scheleţii sunt foarte simpatici şi prietenoşi, iar de asta s-au convins și vedetele noastre, printre care Adina Halas, Wilmark, Doru Todoruţ, Simona și Rareş Dragomir, Alice Năstase-Buciuta și Anca Sigartău.

 

Chiar dacă cele două lumi au fost gândite ca două tărâmuri contrastante, co-regizorul şi scenaristul Adrian Molina spune: „Cele două lumi au câteva puncte comune, ambele sunt colorate şi pline de veselie, iar personajele, fie ele vii sau nu, sunt optimiste şi devotate familiilor lor.'

 

Cei mici au dansat, s-au jucat şi s-au distrat, intrând în atmosfera veselă, tipic mexicană a filmului, fiind entuziasmaţi de întâlnirea cu Miguel şi prietenii săi. Iar tocmai această atmosferă veselă face din „Coco' filmul perfect pentru a fi urmărit alături de întreaga familie.

 

Bucurie și emoție la întâlnirea cu Coco', cea mai nouă animație Disney-PixarBucurie și emoție la întâlnirea cu Coco', cea mai nouă animație Disney-Pixar

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter