Călin Geambașu, târât prin tribunale. Fosta logodnică a depus plângere penală împotriva artistului!

Publicat pe
Călin Geambașu, târât prin tribunale. Fosta logodnică a depus plângere penală împotriva artistului!Călin Geambașu, târât prin tribunale. Fosta logodnică a depus plângere penală împotriva artistului!

Scandalul dintre Călin Geambașu și fosta sa logodnică pare unul fără sfârșit. După ce s-au judecat pentru custodia copilului, care în final a rămas la artist, Angelica Cadar tocmai a depus o nouă plângere penală împotriva fostului partener.

După ce în urmă cu doi ani s-au despărțit, după 10 ani de relație, Călin Geambașu și Angelica Cadar au luat calea tribunalelor. Având împreună un copil, Davin Alexandru, cei doi s-au judecat pentru custodia acestuia, iar judecătorul i-a dat câștig de cauză tatălui.

Fosta logdnică a făcut plângere penală împotriva lui Călin Geambașu

Mama copilului nu s-a lăsat cu una cu două și a făcut tot ce era posibil pentru a obține custodia  sau a schimba programul de vizite, însă fără succes. Din motive încă necunoscute, conform cancan.ro, aceasta tocmai a făcut o plângere penală împotriva lui Călin Geambașu la Judecătoria Buftea.

Angelica Cadar și Călin Geambașu au pus capăt relației lor în urmă cu două veri, după 20 de ani de prietenie și 10 de iubire. Povestea a fost una intensă, dar nimic nu a fpst mai intens ac scandalul de după despărțire care, iată, pare fără final.

Fosta logodnică a lui Călin Geambașu: 'Am început de trei ori ședințe de psihoterapie'

Angelica a recunoscut în momentul despărțirii că vinovată de final este ea însăși și a precizat că a avut nevoie de ajutorul psihologilor.

'Am mascat aproape un deceniu o răutate lăuntrică și nu găsisem încă persoana care să tolereze aceste piuneze ale trecutului și să mi le pot astfel descărca. Aceste piuneze le-am înfipt însă acasă, iar sacul a fost tatăl copilului meu, fără ca el să aibă altă vină decât aceea că mi-a îndurat ani buni, cu prea multă finețe, răutățile manifestate absurd de multă vreme, validându-mi astfel involuntar purtările neomenești, nerecunoscătoare și ostile fără nici un motiv real. Împovărat zilnic cu toate acestea în cârcă, nici nu știu cum o fi reușit să mențină un climat prietenos în casă, lipsit de certuri zgomotoase, preferând să ne scriem tot ce era de lămurit și în plus să asigure un trai îmbelșugat și lipsit de grija zilei de mâine. Pentru a-mi rezolva problemele, am început de trei ori ședințe de psihoterapie, dar imediat ce începeam să fiu „descifrată' abandonam sub pretextul că respectivul terapeut nu era suficient de bine pregătit', a declarat aceasta în 2017.

Foto: Facebook, Libertatea

Citește și:

Monica Iagăr, despre povestea neștiută de dragoste cu tatăl celui de-al treilea copil. Se cunosc din studenție

Ce fiică frumoasă are Mihai Gâdea! Maisha Karina a împlinit 17 ani și a debutat deja în muzică

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter