Cât a costat ținuta Simonei Halep de la întâlnirea cu Klaus Iohannis

Publicat pe

Simona Halep a fost decorată de președintele Klaus Iohannis cu ordinul „Steaua României'. Jucătoarea de tenis a avut o apariție impecabilă la Cotroceni, iar ținuta pe care a purtat-o a fost una costisitoare. 

Campioana de la Wimbledon a primit foarte multe laude pentru ținuta pe care a ales să o poarte la Cotroceni, la întâlnirea cu Klaus Iohannis. Simona Halep a purtat o rochie de la un brand celebru italienesc, iar aceasta a plătit 2.500 de euro pentru ea. Când vine vorba de pantofi, jucătoarea de tenis a ales același brand italienesc, iar aceștia costă 700 de euro.

În ziua în care a fost decorată de Klaus Iohannis cu ordinul 'Steaua României', Simona Halep a avut o vestimentație care valorează 3.200 de euro. Rochia neagră purtată de jucătoarea de tenis are un croi interesant, iar lungimea este una decentă.

Familia i-a fost alături la Cotroceni

Mare reușită pentru campioana noastră!  Simona Halep a fost decorată de președintele nostru. A fost lăudată, atât ea, cât și familia pentru marea reușită de la Wimbledon. La final, după o serie de declarații, Simona Halep a luat medalia în mână și a făcut poze alături de Klaus Iohannis. I-a chemat și pe părinți alături de ea.

Imediat, ea a considerat că și iubitul trebuie să îi fie aproape. Toni Iuruc a luat-o de mână, au stat unul lângă altul și au făcut poze alături de președinte. Au confirmat oficial că formează un cuplu.

Simona Halep a ales să poarte la eveniment o rochie scurtă, neagră și pantofi eleganți. Priviți galeria foto cu apariția sportivei!

FOTO: Hepta

Cât a costat ținuta Simonei Halep de la întâlnirea cu Klaus IohannisCât a costat ținuta Simonei Halep de la întâlnirea cu Klaus Iohannis
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter