Cum arată și cu ce se ocupă Andreea Liptak, la 8 ani după ce a plecat de la PRO TV: "Nu sunt nostalgică"

Publicat pe

În urmă cu 8 ani, Andreea Liptak a luat decizia de a pleca de la PRO TV. Iată cum arăta în urmă cu 18 ani și cât de mult i s-a schimbat viața între timp. Ce face acum fosta prezentatoare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Liptak este cunoscută din vremea când prezenta Știrile PRO TV. Au trecut opt ani de când a plecat de la PRO TV și viața i s-a schimbat la 180 de grade. Totuși, fosta prezentatoare nu poate da uitării vremurile când lucra la PRO TV.

Cum arată și cu ce se ocupă Andreea Liptak, la 8 ani după ce a plecat de la PRO TV: "Nu sunt nostalgică"Cum arată și cu ce se ocupă Andreea Liptak, la 8 ani după ce a plecat de la PRO TV: "Nu sunt nostalgică"

Andreea Liptak a dat publicității o fotografie din urmă cu 18 ani, pe când lucra la PRO TV, în perioada în care fostul președinte american George W. Bush a vizitat România.

Ce făcea Andreea Liptak în urmă cu 18 ani

Își amintește cu lux de amănunte ceea ce s-a întâmplat în ziua

'Fotografia aceasta este din noiembrie 2002, când George W. Bush, pe vremea aceea președinte al SUA, a vizitat România. Îmi aduc aminte că a fost o zi gri și ploioasă, iar noi eram primii din linia de corespondenți PRO TV ai acelei zile, care transmiteam live. Eram la aeroport pregătiți pentru a suprinde aterizarea Air Force One și primul salut al lui George W. Bush.

Îmi amintesc că am transmis în direct, având în fața mea pe construcția cea mai joasă a aeroporului 2 lunetiști și probabil nu voi uita niciodată instructajul scurt primit din partea forțelor de securitate americane: Doamnă, pentru singuranța dumneavoastră și a echipei dumneavoastră, după ce vă ocupați poziția pe platforma de transmisie, vă sugerăm să nu pășiți mai mult de o jumătate de metru în nici o direcție și să nu faceți mișcări bruște până după momentul în care Domnul Președinte va intra în clădire.' A fost o transmisie live reușită, cu vizibilitate slabă din cauza vremii și cu un vânt care ne-a cam scos din zona de confort.', a transmis ea pe rețelele de socializare.

Andreea Liptak: „Nu sunt nostalgică”

Andreea Liptak a recunoscut că s-a gândit destul de mult la cei 15 ani pe care i-a petrecut la pupitrul știrilor.

'Aici sunt în carul de transmisiuni cu o parte din echipa de atunci (lipsesc 3 sau 4 colegi), nu mai știu dacă înainte sau după transmiunea în direct. Îmi aduc aminte că în interior era cald si bine. Și-mi mai aduc aminte că am fost singurii din presă poziționați acolo.  Nu sunt nostalgică, dar recunosc că ieri m-am gândit destul de mult la experiența celor peste 15 ani dedicați Știrilor PRO TV. În anul 2012 am plecat din PRO TV, la vremea aceea cu aproape o jumătate de viață petrecută acolo. ☺️', a mai subliniat ea.

Citește și: Îţi aduci aminte de Andreea Liptak, fosta prezentatoare de la Pro TV?Are acum o familie frumoasă

Citește și: Andreea Liptak provine dintr-o familie foarte săracă, dar acum este milionară în euro:„Mama mea a murit tristă!' / Ce afacere au fosta vedetă Pro TV și soțul ei, Răzvan Spiridon

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea!Solista cere plata pensiei alimentare retroactiv și custodia fetițelor

Citește și: Roxana Vancea și-a schimbat viața radical de când a devenit soție și mamă:„Înainte, am refuzat ideea de căsnicie'/ EXCLUSIV

Cu ce se ocupă acum Andreea Liptak

Andreea Liptak s-a căsătorit în urmă cu 13 ani cu Răzvan Spiridon, chiar fostul ei coleg de la Pro Tv. Împreună au două fetițe, Sofia și Maia, care îi împlinesc și le aduc numai bucuri.

Cei doi soți s-au reprofilat și de mai mulți ani se ocupă de afaceri cu suplimente nutritive și cosmetice.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter