Cătălin Botezatu, prima prezentare de modă după operația la colon. Numeroase vedete i-au fost alături. Designerul se reface văzând cu ochii

Publicat pe
Cătălin Botezatu, prima prezentare de modă după operația la colon. Numeroase vedete i-au fost alături. Designerul se reface văzând cu ochiiCătălin Botezatu, prima prezentare de modă după operația la colon. Numeroase vedete i-au fost alături. Designerul se reface văzând cu ochii

În ciuda problemelor de sănătate serioase prin care a trecut în ultimele luni, se pare că pe Cătălin Botezatu nici o operație la colon nu îl poate ține pe loc. Abia a început să-și recapete puterile, că designerul și-a prezentat deja noua colecție pentru sezonul rece. Numeroase vedete au venit să-l susțină, iar Bote arată din ce în ce mai bine și a reușit să ia în greutate, după ce slăbise peste 12 kilograme din cauza bolii.

Cei care-l cunosc pe Cătălin Botezatu știu că a fost dintotdeauna un workaholic, dar chiar și aceștia au fost surprinși de energia pe care designerul pare să o aibă după recenta operație la colon, care i-a salvat viața.

Cătălin Botezatu a revenit în modă, după operația la colon

Designerul nu a putut sta locului și iată că în ciuda gravelor probleme de sănătate din ultimele luni și a recuperării delicate, s-a întors deja la muncă. Cătălin Botezatu și-a prezentat noua colecție de iarnă Smart Fashion Winter în prezența a numeroși prieteni celebri veniți să-l susțină. Bote arată din ce în ce mai bine și începe să-și recapete puterile, după ce în ultimele luni slăbise extrem de mult din cauza afecțiunii la colon.

Cătălin Botezatu a slăbit peste 10 kilograme din cauza problemelor de sănătate

Cătălin Botezatu a trecut prin clipe foarte grele în ultimele luni, din cauza serioaselor probleme de sănătate. După ce a făcut o operație la colon, în urma căreia a fost extirpată o tumoră canceroasă, și după ce a slăbit aproape 14 kilograme, designerul se simte acum din ce în ce mai bine.

Deși a trecut prin momente extrem de dificile și nu este în cea mai bună formă, Cătălin Botezatu își revine încet, încet. După operația la colon care a durat circa șase ore, designerul spune că a realizat în sfârșit că cea mai importantă este sănătatea. „Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit așa la mine și îmi fac poze și vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt așa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeași putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea, a spus Cătălin Botezatu pentru Antena Stars.

Celebrul designer a mărturisit că medicii s-au temut pentru viața lui. Cătălin Botezatu a pierdut doi litri de sânge și a fost la un pas de moarte. „Am pierdut extrem de repede doi litri de sânge. Medicii au crezut că voi muri din cauza hemoragiei. Sunt tăiat de sus până jos. Am găuri în corp de la drene', a mai spus Cătălin Botezatu.

Foto: PR, instagram

Citește și:

Nadia Comăneci a împlinit ieri 58 de ani. Campioana României nu și-a uitat trecutul: tatăl său vindea castraveți murați într-o piață din Onești

Ce cadou special a primit Gina Pistol de la Smiley. Îl poartă mereu cu ea, în fiecare zi la Asia Express

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter