Cătălin Cazacu și Margherita de la Clejani au petrecut până dimineața în club. În ce ipostaze au fost surprinși

Publicat pe

El fără obligații, ea singură. Cătălin Cazacu și Margherita din Clejani au petrecut până dimineața într-un club din Centrul Vechi al Capitalei. Imaginile cu cei doi vorbesc de la sine, iar distracția a fost în toi.

Când Margherita de la Clejani și Cătălin Cazacu se întâlnesc ies scântei. Cei doi au ieșit împreună într-un club din București, unde au fost mai apropiați decât ne-am fi imaginat. Nu ar fi de mirare dacă între cei doi s-ar înfiripa mai mult decât o simplă prietenie. Imaginile cu fata Clejanilor și cu prezentatorul TV de la Kanal D nu mai au nevoie de descriere.

Margherita de la Clejani este aproape de nerecunoscut. Cu perucă blondă și turban pe cap, vedeta a dansat pe mese și a tras privirile tuturor celor aflați în club. Cătălin Cazacu a stat numai pe lângă cântăreață, ba chiar la un moment dat au fost foarte apropiați.

Andreea Antonescu și Giani Kiriță s-au distrat cu ei

Nu doar Margherita de la Clejani și Cătălin Cazacu au petrecut până dimineața în club. Giani Kiriță și Andreea Antonescu s-au distrat cot la cot cu cei doi. Chiar artista, proaspăt divorțată, s-a urcat pe cub, însă Andreea Antonescu a avut o ținută mult mai cumințică, față de cea a Margheritei de la Clejani.

FOTO: Facebook

Cătălin Cazacu și Margherita de la Clejani au petrecut până dimineața în club. În ce ipostaze au fost surprinșiCătălin Cazacu și Margherita de la Clejani au petrecut până dimineața în club. În ce ipostaze au fost surprinși

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter