Catanga a scăpat de moarte, dar a rămas pe drumuri. Artista a făcut un apel disperat către Gabriela Firea pentru a primi o locuință

Publicat pe
Catanga a scăpat de moarte, dar a rămas pe drumuri. Artista a făcut un apel disperat către Gabriela Firea pentru a primi o locuințăCatanga a scăpat de moarte, dar a rămas pe drumuri. Artista a făcut un apel disperat către Gabriela Firea pentru a primi o locuință

După ce a a ajuns de urgență la spital în urma unui stop cardio-respirator, Catanga a trecut cu bine peste această încercare și acum e în afara oricărui pericol. Necazurile nu s-au terminat însă, doarece artista nu are unde să se întoarcă. Rămasă fără casă, a făcut un apel disperat către Gabriela Firea să o ajute. În timp record, primarul Capitalei a și răspuns.

Cornelia Catanga traversează o perioadă extrem de proastă. După ce a ajuns de urgență la spital, intrând în stop cardio-respirator, cântăreața a trecut cu bine peste acest hop, dar nu are unde să se întoarcă acasă.

Cum a rămas Cornelia Catanga fără casă. Nu a mai putut plăti ratele la vilă

De fapt, Cornelia Catanga și soțul său locuiesc de câțiva ani la niște prieteni, după ce banca le-a luat casa, pentru că nu mai plătiseră ratele. Este vorba despre un împrumut pe care cuplul l-a făcut în urmă cu 14 ani, cu scopul de a renova vila familiei. Din anul 2014, însă, cei doi nu am mai putut achita ratele la bancă, fiind executați silit și nevoiți să părăsească vila din Chitila.

După ce în urmă cu trei zile s-a externat din spital, Cornelia Catanga a povestit la România TV că acesta a fost și motivul pentru care i s-a făcut rău, faptul că nu mai are un acoperiș deasupra capului. Cântăreața a făcut un apel disperat către primarul Capitalei Gabriela Firea să o ajute cu o locuință.

Cornelia Catanga, apel disperat către Gabriela Firea să o ajute cu o casă. Ce a răspuns primarul Capitalei

'Am fost împiedicată și nu am ajuns la doamna Firea. Dacă ajungeam, eu sunt convinsă 99,9% că mă ajuta. Să mă ajute pentru că sunt un om și nu mai pot să-mi fac meseria. Mai văd 3%. Am o retinopatie pigmentară evolutivă, se ocupă doamna Monica Pop de mine. Este o boală care duce la orbire. Să-mi dea o căsuță (n.r. Gabriela Firea, primarul Capitalei) trei cămăruțe să-mi dea undeva, nu are importanță cum, unde îmi dă. Ca să trăiesc din mila colegilor și din mila prietenilor, nu vreau. Pentru că eu încă pot să cânt, nu are nicio legătură. Nu există în România, trei artiști cu trei stiluri total diferite și îi cad în genunchi doamnei primar să mă primească până la dânsa să vadă despre ce este vorba. Știu că este o femeie cu frică de Dumnezeu', s-a confesat Catanga.

Reacția Gabrielei Firea nu a întârziat, aceasta precizând că va face demersurile necesare.

'Sunt sensibilă la orice situație de acest gen nu doar de ce prezentată de familia domnei Catanga, am să fac tot ce se poate, în limita legislației și a spirtului legii, mă voi apleca cu drag și asupra dosarului doamnei Catanga. Mâine o va suna consiliera mea care ține oricum legătura cu domnia sa și cu care s-a mai întâlnit, și încercăm să vedem dacă există posibilitatea eliberării unui apartament existent sau să facem eforturi pentru a cumpăra, pentru că așa este normal', a  declarat Primarul pentru România TV.

Foto: Libertatea, Facebook

Citește și:

Simona Halep, despre căsătorie și copii. Jucătoarea de tenis vrea să facă nunta în România

După ce a slăbit 27 de kilograme, Cristina Șișcanu s-a pozat în costum de baie. E mândră de silueta ei

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter