Cazul Caracal i-a pus capac lui Tudor Chirilă. Artistul a răbufnit în timpul unui concert: ”Poliţia e mai prietenă cu interlopii decât cu cetăţenii”

Publicat pe
Cazul Caracal i-a pus capac lui Tudor Chirilă. Artistul a răbufnit în timpul unui concert: 'Poliţia e mai prietenă cu interlopii decât cu cetăţenii'Cazul Caracal i-a pus capac lui Tudor Chirilă. Artistul a răbufnit în timpul unui concert: 'Poliţia e mai prietenă cu interlopii decât cu cetăţenii'

Cunoscut pentru reacțiile sale virulente, Tudor Chirilă nu a stat deoparte nici în Cazul Caracal. Artistul a vorbit despre tragedia în urma căreia și-a pierdut viața Alexandra Măceșanu în timpul unui concert, exprimându-se în termeni duri cu privire la Poliția Română.

Crima din Caracal, care nu mai lasă niciun roman să doarmă liniștit de aproape două săptămâni, în urma căreia Alexandra Măceșanu a pierit ucisă de monstrul Gheroghe Dincă, l-a cutremurat și pe Tudor Chirilă.

Cunoscut pentru reacțiile sale la adresa neregulilor statutul roman, artistul a răbufnit în timpul unui concert, începând prin a-și aduce aminte cum s-a împlinit un an de la meetingul din Piața Victoriei, când jandarmii au agresat cetățenii.

'Acum, la un an după acel miting, toată presa românească e zguduită de un caz care nu se poate numi Colectiv, e un caz singular. Ştim despre ce este vorba, ştim câtă incompetenţă şi mizerie a ieşit la suprafaţă. Am aflat că poliţia e mai prietenă cu interlopii decât cu cetăţenii şi am mai aflat încă o dată că trăim într-o ţară în care trebuie să ne fie frică. Întrebarea este ce se va întâmpla şi de unde poate să pornească această schimbare. Eu cred că trebuie să fim călare pe ei să-şi facă treaba şi să ieşim în stradă de fiecare dată când sunt încălcate chiar cele mai mici drepturi. E singurul lucru pe care îl mai avem.

Se împlineşte aproape un an de când cetăţeni nevinovaţi ai acestei ţări îşi luau bătaie în Piaţa Victoriei într-un mod oribil de la Jandarmeria Română. Acum un an, pe 10 august, români din diaspora şi cetăţeni din România se adunau în Piaţa Victoriei în speranţa că acel miting va fi începutul unei schimbări. Nu s-a întâmplat. Au fost nişte abuzuri absolut incredibile. Nu există vinovaţi nici până acum pentru măcelul pe care l-au prestat cu abnegaţie jandarmi din toată ţara, că au fost şi din Constanţa, de exemplu. Noi nu am înţeles ce ni se întâmplă deşi vedeam oameni paşnici în jurul meu, peste tot pe unde m-am plimbat, în acelaşi timp vedeam numai gaze lacrimogene', a răbufnit Tudor Chirilă.

Foto: Facebook

Citește și:

Ce sfat zguduitor a primit Ioana Ginghină de la fetița ei de 11 ani înainte de separarea de Alexandru Papadopol: 'Mamă, eu, dacă eram în locul tău, divorțam'

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter