Ce a fost și ce a ajuns. Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, este de nerecunoscut de când s-a mutat în Spania

Publicat pe

La scurt timp după ce Ileana Ciuculete s-a stins din viață, Cornel Galeș și-a refăcut viața alături de Vivi, femeia care l-a ajutat să treacă mai repede peste pierderea suferită. Viața fostului soț al regretatei interprete de muzică populară s-a schimbat complet de când s-a mutat din România.

În urmă cu doi ani, mai exact în 2017, Ileana Ciuculete s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani. Vestea că îndrăgita artistă de muzică populară a murit a fost ca un șoc pentru toată lumea. Ileana Ciuculete a murit din cauza unei ciroze care a evoluat rapid pe fondul hepatitei C, despre care vedeta a aflat că suferă foarte târziu, atunci când nu s-a mai putut face nimic.

După moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș și băieții acesteia au început scandalul pe avere. În urmă cu aproape șase luni, Cornel Galeș a luat decizia de a se muta din România alături de noua lui iubită. Vivi l-a angajat pe fostul soț al Ilenei Ciuculete la agenția sa de turism, iar apoi acesta i-a devenit iubit. Cornel Galeș pare că duce o viață lipsită de griji în Spania, acolo unde s-a mutat împreună cu Vivi. Nu doar că și-a schimbat viața, ci și-a schimbat și aspectul fizic. Cornel Galeș a ajuns de nerecunoscut la doi ani de la moartea Ilenei Ciuculete.

Înainte să plece din România, Cornel Galeș a decis să vândă o parte din avere, așa că a scăpat de bunurile pe care le considera nefolositoare și a luat bani frumoși pe ele.

Cornel Galeș este de nerecunoscut

Cornel Galeș nu mai arată deloc așa cum îl știam cu toții. Fostul soț al Ilenei Ciuculete și-a lăsat barbă și se pare că și-a schimbat și stilul vestimentar. Cornel poartă haine tinerești și se laudă pe rețelele de socializare cu viața pe care o duce. Cornel Galeș fumează trabuc și arată tuturor ce viață lipsită de griji duce.

FOTO: Facebook

Ce a fost și ce a ajuns. Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, este de nerecunoscut de când s-a mutat în SpaniaCe a fost și ce a ajuns. Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, este de nerecunoscut de când s-a mutat în Spania
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter