Ce copil frumos a fost Jennifer Aniston! Fotografia care a strâns aproape 5 milioane de likeuri

Publicat pe

După ce Brad Pitt și Jennifer Aniston au avut gesturi de afecțiune la un eveniment recent, imaginile cu ei au devenit virale. Încă o dată, numele lui Jennifer Aniston e pe buzele tuturor, iar planeta așteaptă cu sufletul la gură ca cei doi să se împace. Deși pe vremea când se iubea cu frumosul actor era adesea comparată cu 'rățușca cea urâtă', actrița are fotografii adorabile din copilărie, dinainte de botox și alte intervenții.

Deși sunt aproape 20 de ani de când Jenifer Aniston și Brad Pitt au divorțat, cel mai probabil din cauză că actorul s-a îndrăgostit de Angelina Jolie, mapamondul a rămas cu o nostalgie a relației lor. Ne-am amintit cu toții ce cuplu frumos formau când cei doi s-au reîntâlnit, zilele trecute, la SAG Awards, unde au avut gesturi de afecțiune evidente.

Jennifer Aniston era adorabilă în copilărie

Toată lumea a compătimit-o pe Jennifer când Brad Pitt a părăsit-o pentru cea mai frumoasă femeie din lume, simpatica actriță fiind, din păcate, comparată cu 'rățușca cea urâtă', în contrast cu Angelina și Brad, ambii considerați întruchiparea perfecțiunii.

O fotografie din copilărie cu Jennifer, publicată recent de aceasta pe Instagram, dovedește că actrița are trăsături frumoase foc. Imaginea care o înfățișează alături de tatăl său a strâns penste cinci milioane de likeuri, iar reacțiile fanilor au fost de uimire și admirație.

Cert este că, la cei 50 de ani ai săi, Jennifer Anisto arată incredibil de bine, iar intervențiile estetice sunt foarte delicat punctate.
'Oamenii cred că îmi fac o mulţime de injecţii cu Botox, dar nu-i aşa. Nu spun că nu le-am încercat, dar îmi dau seama de pericolul de a trebui să le foloseşti mereu. În plus, toate artificiile cosmetice îmi par ridicole', a explicat pentru Instyle în urmă cu câțiva ani Jennifer Aniston.

Ce copil frumos a fost Jennifer Aniston! Fotografia care a strâns aproape 5 milioane de likeuriCe copil frumos a fost Jennifer Aniston! Fotografia care a strâns aproape 5 milioane de likeuri

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter