Ce dietă ține Silvia Chifiriuc. Soția lui Petre Roman arată incredibil în costum de baie la aproape 50 de ani!

Publicat pe

Relația dintre Silvia Chifiriuc și Petre Roman, oficializată în urmă cu zece ani, a fost una foarte controversată de la bun început. Un lucru nu-l poate contesta nimeni: la aproape 50 de ani, soția fostului prim-ministru al României arată extrem de bine. Iată cum se menține în formă Silvia Chifiriuc și mai ales ce sacrificii face.

Petre Roman s-a căsătorit în 2009 cu Silvia Chifiriuc, o cântăreață cu 26 de ani mai tânără decât el. Controversată de la bun început, povestea lor de dragoste a avut parte de multe obstacole, dar dacă există un lucru cert în toată situația, acesta e că soția fostului premier al României arată senzațional la cei 47 de ani ai săi.

Cum se menține în formă soția lui Petre Roman la 47 de ani

'Fac sport de trei-patru ori pe săptămână. Urc pe munte, înot. Doar am stat la mare, îmi place foarte mult să înot', a declarat soția lui Petre Roman pentru Libertatea.

Bruneta a recunoscut că doar sportul nu este de ajuns pentru a arăta bine. 'Mai fac si un pic de saună, masaj. Ador masajul', a dezvăluit acum ceva vreme Silvia Chifiriuc, întotdeauna atentă la mișcare și alimentație.

Cum s-au cunoscut Silvia Chifiriuc și Petre Roman. Între ei e o diferență de vârstă de peste 25 de ani

În urmă cu câțiva ani, Silvia Chifiriuc, care avea 37 de ani la data căsătoriei cu Petre Roman, a povestit modul neașteptat în care l-a cunoscut pe cel ce avea să devină bărbatul vieții ei și tatăl copilului său.

'L-am cunoscut pe Petre în aer. Întâmplarea a făcut să avem locuri în acelaşi avion. Era o cursă Milano- Bucureşti. Petre, care avea locul de lângă el liber, m-a rugat să stau acolo şi astfel am făcut cunoştinţă. Ţin minte că am vrut să mă reîntorc la locul meu la un moment dat, dar el tot spunea «Hai, mai stai, mai stai, mai spune-mi!». Şi am tot stat de vorbă până la aterizare. Apoi, am menţinut legătura şi, după o vreme, a venit şi ziua când el a decis să închidă uşa trecutului şi să deschidă, alături de mine, uşa unui viitor nou, împreună', a povestit pentru Libertatea Silvia Chifiriuc.

Totodată, aceasta a precizat că politicianul a pus-o în gardă cu privire la obstacolele pe care le va presupune ceastă poveste de iubire: 'M-a avertizat: «Să ştii că nu va fi uşor! Se vor spune multe răutăţi despre tine, dar să nu uiţi niciodată că, orice s-ar spune, ceea ce contează este ceea ce cred eu despre tine». La început, poate că nu mi-am dat seama cât de amplu poate fi răul acela, dar acum ştiu’.

Foto: Facebook

Ce dietă ține Silvia Chifiriuc. Soția lui Petre Roman arată incredibil în costum de baie la aproape 50 de ani!Ce dietă ține Silvia Chifiriuc. Soția lui Petre Roman arată incredibil în costum de baie la aproape 50 de ani!
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter