Cum s-a schimbat Maria Băsescu de când a dispărut din lumina reflectoarelor. E bunică cu normă întreagă și arată senzațional la 70 de ani

Publicat pe
Cum s-a schimbat Maria Băsescu de când a dispărut din lumina reflectoarelor. E bunică cu normă întreagă și arată senzațional la 70 de aniCum s-a schimbat Maria Băsescu de când a dispărut din lumina reflectoarelor. E bunică cu normă întreagă și arată senzațional la 70 de ani

Pe cât de expusă este familia sa, atât soțul, cât și cele două fiice, pe atât de discretă și retrasă este Maria Băsescu. Preferând întotdeauna tăcerea, soția lui Traian Băsescu a impresionat prin eleganță. Ajunsă acum la 68 de ani, Maria arată în continuare bine și este bunică cu normă întreagă.

Maria Băsescu s-a aflat în atenția presei pe tot parcursul celor două mandate ale lui Traian Băsescu, însă întotdeauna a preferat să trăiască în umbra omului politic. În cei zece ani în care soțul ei a fost Președinte al României, Maria Băsescu a fost o Primă Doamnă elegantă și extrem de discretă, care a refuzat să acorde prea multe interviuri. Aceasta s-a rezumat la a fi o prezență cochetă, tot mai rar văzută în public și fotografiată după ce a ieșit din lumina reflectoarelor.

Maria Băsescu, care este casnică de la vârsta de 29 de ani, are, însă, cu ce-și umple timpul la aproape 70 de ani. Femeia este bunică cu normă întreagă și un real suport pentru fiicele sale, Ioana și Elena, ambele mame. Maria petrece foarte mult timp cu cei trei copii ai Elenei, Sofia, Traian Jr și micuța Anastasia, dar și cu băiețelul Ioanei, Radu, născut în 2014.

Trecutul neștiut al soției lui Traian Băsescu. Maria Băsescu a lucrat în Turism

Chiar dacă Maria Băsescu este cunoscută ca femeia din spatele lui Traian Băsescu, care nu activează în vreun domeniu, în tinerețe a lucrat în turism. 'Sunt casnică. Nu am fost așa dintotdeauna. Când m-a cunoscut soțul meu lucram în turism, pe Litoral. Și îmi plăcea foarte mult, pentru că totdeauna mi-a plăcut societatea, oamenii. Să fie mulți oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereți. Am stat foarte mult singură. Regret că n-am mai putut lucra. V-am spus, îmi plăcea compania, agitația', mărturisea Maria Băsescu într-un interviu, în urmă cu mai mulți ani.

Foto: Instagram, Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter