Ce frumoasă e fiica lui Kate Moss! La 17 ani, Lila Grace seamănă leit cu celebra sa mamă

Publicat pe

După aproape 30 de ani de carieră, Kate Moss este un reper în istoria modei și unul din cele mai de succes manechine din toate timpurile. Fiica ei, Lila Grace, îi calcă pe urme. La 17 ani, fata nu doar că a ajuns deja un model apreciat, dar e copia fidelă a mamei sale.

Kate Moss este cunoscută pentru două lucruri, diamtral opuse: influența sa în modă, după ce a ajuns să reseteze standardele de frumusețe în anii 90, și viața ei personală tumultuoasă, de la relații până la scandaluri și petreceri interminabile. În ciuda vieții nebune pe care a dus-o, Kate a reușit cumva să se concentreze și pe viața personală, devenind mamă în urmă cu 17 ani.

Fiica lui Kate Moss, copia fidelă a acesteia la 17 ani

După ce și-a ținut fiica departe de ochii presei ani de zile, în ultimul an Kate a început să iasă alături de Lila Grace la evenimente, iar fata a început deja să aibă campanii importante în calitate de model. La 17 ani, fata este copia fidelă a mamei sale, de la trăsături până la gesturi și obiceiuri.

De un singur lucru îi este teamă lui Kate Moss, după cum a dezvăluit o persoană din anturajul acesteia. 'Kate este îngrozită ca nu cumva Lila să ajungă o petrecăreață fără leac, cum a fost ea. În fiecare zi îi repetă fetei cât de frumoasă ar fi fost viața ei la 20, la 30 de ani, dacă nu ar fi mers la atâtea petreceri și nu ar fi băut atât de mult. Nu pune presiune pe Lila să nu se apuce de droguri sau alcool, știe că poate obține efectul contrar dacă îi interzice, dar îi tot explică cât de nefericită devenise din cauza atâtor nopți pierdute și câți bani a pierdut', a relatat o sursă din anturajul lui Kate Moss.

Lila Grace este rezultatul idilei dintre Kate Moss și jurnalistul Jefferson Hack, pe care manechinul l-a cunoscut când acesta a venit să-i ia un interviu. De altfel, Lili a apărut deja pe coperta revistei deținute de tatăl ei, Daze. Legenda spune că atunci când Jefferson a cunoscut-o pe Kate Moss, în anii ei nebuni de glorie și petreceri, prima lui afirmație a fost: 'Miroși a pipi!'

Ce frumoasă e fiica lui Kate Moss! La 17 ani, Lila Grace seamănă leit cu celebra sa mamăCe frumoasă e fiica lui Kate Moss! La 17 ani, Lila Grace seamănă leit cu celebra sa mamă

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter