Răzvan Simion împlinește 39 de ani! Ce își dorește de ziua lui? I-a interzis Lidiei Buble să facă asta: "Mă obosiți!"

Publicat pe

Pe 8 august, Răzvan Simion face 39 de ani și ne-a dezvăluit ce își dorește de ziua lui de naștere. Lidiei Buble i-a făcut cadou o mașină de lux, însă el are alte așteptări. Prezentatorul TV nu își mai dorește nicio petrecere surpriză.

În mai puțin de o lună, Răzvan Simion va împlini 39 de ani. Prezentatorul TV nu își dorește lucruri materiale, ci liniște. Iubitul Lidiei Buble ne-a povestit că anul trecut a avut parte de o petrecere surpriză, însă în acest an nu își mai dorește asta.

'Material nu am ce să-mi doresc. Îmi doresc un pic de liniște. Noi doar în august avem liber și atunci aș vrea să stau puțin liniștit. Anul trecut mi-au făcut o petrecere surpriză, mă întorcea cu cei mici de la Disneyland și erau toți la mine în curte. Foarte drăguță surpriza, dar nu mai faceți, că mă obosiți. Vreau să am liniște.', ne-a dezvăluit Răzvan Simion.

Mașină de zeci de mii de euro pentru Lidia Buble

Răzvan Simion i-a făcut o surpriză Lidie Buble de ziua ei. Prezentatorul TV i-a cumpărat o mașină de zeci de mii de euro, iar artista a rămas fără cuvinte. Deși are mașina pe care și-o dorește, Lidia Buble merge tot cu mașina lui Răzvan Simion, pentru că în bolidul ei nu încap toate bagajele pe care le are.

'E mașina pe care și-a dorit-o foarte mult. Orice am încercat să-i propun nu a vrut. Am luat-o până la urmă. Acum mă car eu cu ea. E o mașină făcută pentru Europa, chiar dacă e marca americană. Nu consumă. Eu sunt un tip econom, nu sunt chiar… Nu încap toate umerașele Lidiei, toate gențile, toate pălăriile… și atunci o mai folosesc eu prin oraș, iar ea a rămas cu mașina mare. Acum că a venit căldura va trebui să-mi dea înapoi mașina mea și să meargă ea cu asta.', ne-a spus prezentatorul de la 'Neatza cu Răzvan și Dani'.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter