Ce mai face acum singura femeie pe care Fuego a vrut să o ducă la altar. Marea iubire a artistului s-a implicat în politică

Publicat pe

Fuego nu vorbește niciodată despre viața amoroasă, singura sa excepție fiind Ana Maria Ciuașu, despre care s-a spus adesea că a fost prima lui iubire. Povestea lor de iubire a fost una dureroasă, iar de frumoasa brunetă nu s-a mai auzit nimic după despărțirea de artist. Ana Maria s-a implicat cu succes în politică.

Timp de patru ani, Fuego s-a iubit cu Ana Maria Ciuașu și urmau să se căsătorească. Stabiliseră chiar și nașa, pe Irina Loghin, desigur. În schimb, povestea s-a sfârșit brusc în 2007, după ce cuplul a trecut prin încercări dureroase. Tânăra a rămas însărcinată de două ori, însă a pierdut copilul – prima dată când era gravidă în două luni, iar a doua oară, sarcina era și mai avansată.

Din acel moment, Fuego nu a mai vorbit niciodată despre viața amoroasă, preferând discreția totală.

'Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni', spunea Fuego la vremea respectivă.

Ce s-a ales de Ana Maria Ciuașu, prima iubire a lui Fuego

În timpul relației cu Fuego, ce a durat din 2003 până în 2007, despre Ana Maria Ciuașu nu s-au cunoscut detalii legate de profesie, singurul lucru vizibil fiind apariția sa în unele videoclipuri ale artistului. După despărțire, în schimb, frumoasa brunetă a ales o carieră în politică, domeniu în care a evoluat rapid, ajungând să fie numită şefă de cabinet a prefectului de Olt. În iunie 2016, bruneta s-a numărat printre consilierii locali ai Slatinei din partea PNL.

Foto: Facebook, Libertatea

Ce mai face acum singura femeie pe care Fuego a vrut să o ducă la altar. Marea iubire a artistului s-a implicat în politicăCe mai face acum singura femeie pe care Fuego a vrut să o ducă la altar. Marea iubire a artistului s-a implicat în politică
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter