Ce mai tura-vura, s-a-ntrecut de tot măsura! Corina, în sânii goi la aproape 40 de ani. Interzis persoanelor sub 18 ani!

Publicat pe
Ce mai tura-vura, s-a-ntrecut de tot măsura! Corina, în sânii goi la aproape 40 de ani. Interzis persoanelor sub 18 ani!Ce mai tura-vura, s-a-ntrecut de tot măsura! Corina, în sânii goi la aproape 40 de ani. Interzis persoanelor sub 18 ani!

Pe măsură ce se apropie de 40 de ani, Corina renunță din ce în ce mai mult la haine. Cel puțin așa lasă de înțeles prin imaginile pe care le postează pe Instagram, din ce în ce mai îndrăznețe. Ultima ispravă de acest fel e atât de provocatoare, încât imaginea e interzisă persoanelor sub 18 ani.

Divorțată de trei ani de omul de afaceri Nelu Bud, cu care are un băiețel aproape adolescent, Corinei îi priește viața de femeie liberă. E liberă nu doar în atitudine, dar și în gesturi, așa cum dovedesc fotografiile sale de pe Instagram.

Pe măsură ce se apropie de vârsta de 40 de ani, pe care îi va împlini în câteva luni, Corina e din ce în ce exhibiționistă în social media. Ultima fotografie făcută publică a întrecut, însă, măsura. Cântăreața apare în sânii goi, o palidă tentativă de photoshop blocând vag imaginea. 'Wanna play ruff?„ (nr. 'vrei să jucăm dur'), e mesajul Corinei, publicat o dată cu poza ce a pus pe jar Internetul.

Corina nu e adepta implanturilor mamare

Corina este mândră de formele sale, mai ales că, spre deosebire de multe alte vedete, a preferat să evite cabinetul medicului estetician. ‘Am mai spus şi o repet răspicat, sunt foarte asumată în ceea ce spun. Îmi plac foarte mult sânii mei mici, nu îmi doresc sâni mari, nu îmi doresc silicoane. I-am avut mari după ce am născut şi am alăptat, dar nu mă simţeam bine, mă simţeam îngrozitor. Cred că dacă Dumnezeu te lasă într-un fel, ştie el de ce. Nu cred că nişte silicoane ne aduc fericirea, iar dacă aş avea sânii mari nu aş mai putea purta acele ţinute‘, declara solista în urmă cu ceva vreme la Agentul VIP, la Antena Stars.

Foto: Instagram

Citește și:

Viorica Dăncilă candidează la Președinție. Cum a ajuns o simplă profesoară din Videle cea mai controversată femeie din România!

Cum arată Elena Cârstea, la 13 ani de când s-a mutat în America. Fetele ei sunt realizate profesional acolo: cea mică s-a înrolat în armată / IMAGINI emoționante

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter