Ce mașină conduce Mirela de la ”Insula iubirii”. Costă câteva zeci de mii de euro

Publicat pe

Mirela Baniaș a fost cunoscută în întreaga țară, după ce a participat la emisiunea 'Insula iubirii', difuzată pe Antena 1. Femeia are o poveste de viață interesantă, ea fiind arestată după ce a comis o infracțiune să-și ajute fostul iubit. Acum, Mirela de la 'Insula iubirii' conduce o mașină de câteva zeci de mii de euro.

Mândră de noua ei achiziție, Mirela se pozează la volanul acesteia. Concurenta de la emisiunea 'Insula iubirii' conduce acum o mașină care valorează peste 40.000 de euro, asta când vine vorba de o mașină second hand. O astfel de mașină nouă costă aproape 100.000 de euro.

Interiorul automobilului condus de Mirela este roșu. Femeia este foarte încântată de achiziția pe care a făcut-o. 'Nu-mi schimb des fotografia de profil, dar și când o fac chiar și 'prietenii' îmi dau like!', a scris aceasta pe una dintre rețelele de socializare.

Ce mașină conduce Mirela de la 'Insula iubirii'. Costă câteva zeci de mii de euroCe mașină conduce Mirela de la 'Insula iubirii'. Costă câteva zeci de mii de euro

Citește și: Mirela de la 'Insula iubirii' a slăbit 20 de kilograme în trei luni. Ce dietă a ţinut concurenta

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter