Ce notă a luat la BAC fratele lui Mihai Bendeac. Familia este mândră de Andrei

Publicat pe

Mihai Bendeac are un frate cu 18 ani mai mic cu care se mândrește. Andrei a trecut și el prin febra Bacalaureatului, iar rezultatul a fost unul mai mult decât satisfăcător. Notele pe care mezinul familiei Bendeac le-a obținut sunt foarte mari.

Celebrul actor are o relație foarte bună cu fratele lui mai mic, chiar dacă diferența de vârstă dintre ei doi este foarte mare. Andrei Bendeac a obținut media 9.85 la Bacalaureat. Tânărul a luat 9.75 la Limba și Literatura Română, nora 10 la Istorie și nota 9.8 la Logică.

Mihai Bendeac s-a mândrit pe rețelele de socializare cu notele mari ale fratelui său. Andrei a reușit să obțină o medie foarte mare la BAC.

Este o diferență de 18 ani între ei

Puțini știu că Mihai Bendeac nu este singur la părinți – faimosul actor are un frate cu 18 ani mai mic decât el, pe care îl iubește foarte mult. Andrei, care s-a născut în 2000 (anul acesta, în luna august, împlinește 19 ani), încă este elev de liceu și, chiar dacă nu este la fel de faimos ca fratele lui, este cu siguranță destul de cunoscut în liceul în care învață, dat fiind că este înalt, frumușel și sportiv pe deasupra.

Chiar dacă între ei este nu doar o diferență mare de vârstă, ci și una evidentă de înălțime (Andrei este mai înalt cu o jumătate de cap decât fratele său mai mare), cei doi seamănă foarte bine. De altfel, Mihai este foarte mândru de fratele său mai mic, pe care, din când în când, li-l arată și fanilor săi de pe Instagram. Anul trecut, când Andrei a împlinit 18 ani, fratele lui i-a făcut o declarație emoționantă pe contul său de socializare: „Să fii fericit! Din august 2000, te iubesc de mor! De fapt, am început să te iubesc încă de la testul de sarcină. :))) La mulți ani!', i-a scris Mihai. Cât despre fotografia postată de actor, e greu de spus dacă nu este vorba despre o poză de-a lui din adolescență…

FOTO: Instagram

Ce notă a luat la BAC fratele lui Mihai Bendeac. Familia este mândră de AndreiCe notă a luat la BAC fratele lui Mihai Bendeac. Familia este mândră de Andrei

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter