Ce nu s-a știut până acum despre divorțul Elenei Ionescu. Detalii noi ies la iveală, la 8 luni de la despărțire: ”Am văzut imaginile...”

Publicat pe

Anul trecut, în luna septembrie, Elena Ionescu divorța de tatăl băiețelului ei. La aproape un an, noi informații au apărut despre despărțirea care zguduia lumea showbiz-ului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Deși aveau împreună un bebeluș, artista și modelul Dragoș Stanciu au decis să pună capăt căsniciei. Atunci, Elena Ionescu a fost rezervată în declarații și nu a vrut să ofere prea multe detalii despre modul în care s-a produs separarea.

Dacă la început Elena Ionescu nu a vrut să spună prea multe, după ce au apărut în presă imaginile cu fostul ei soț și fosta lui iubită a vorbit deschis despre divorț.

Vedeta nu s-a mai ferit și a spus exact ce s-a întâmplat în căsnicia lor.

'Eu nu m-am căsătorit ca să divorţez. M-am căsătorit ca să am o familie, un copil. Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins la momentul potrivit. Dragoste cu sila nu se face. Când doi oameni nu se mai respectă, deja mult din relaţie s-a pierdut. Eu respect, dacă pot să îmi asum o calitate este respectul faţă de persoana de lângă mine şi faţă de mine. Toţi greşim, după greşeală se întâmplă nişte lucruri sau nu. Cineva îşi asumă sau nu, poate să susţină o situaţie sau nu. Categoric (n.r. a fost ceva de neiertat) altfel, încă eram împreună. Eu iubesc cu totul în general şi sunt cu totul în orice. Când conştientizezi nişte lucruri, nu poţi să spui decât că a fost cel mai bine pentru amândoi aşa. Prefer să păstrez ce a fost frumos, să nu arunc cu nămol în ce a fost, pentru că avem un copil', a declarat Elena Ionescu.

Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au divorțat la notar

La scurt timp după separare, artista a dat mai multe detalii despre motivul care a dus la divorț. Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au divorțat la notar, pe cale amiabilă, chiar dacă aveau un copil împreună.

'Noi am divorțat de comun acord, la notar, fiindcă așa a fost cel mai bine pentru amândoi. Nu am avut nimic de împărțit. Slavă Domnului, într-un an și ceva de căsnicie, nu au fost lucruri să ne pună în situația de a alege. În fine, nu este ușor să treci printr-un divorț, dar întotdeauna este cineva sus, acolo, alături de noi, și sunt convinsă că puterea asta pe care eu o am acum, să mă simt după toate lucrurile astea eliberată, susținută, mă determină să mă simt bine. Am un copil pentru care merita să lupt, de aceea, pentru el, voi menține oarecum legătura cu Răzvan', a spus faimoasa de la Survivor România.

Ce nu s-a știut până acum despre divorțul Elenei Ionescu. Detalii noi ies la iveală, la 8 luni de la despărțire: 'Am văzut imaginile...'Ce nu s-a știut până acum despre divorțul Elenei Ionescu. Detalii noi ies la iveală, la 8 luni de la despărțire: 'Am văzut imaginile...'

Reacția Elenei Ionescu, după ce a văzut pozele cu Dragoș și fosta iubită

La vremea respectivă, în presă au apărut imagini cu Dragoș Stanciu și fosta lui iubită. Evident, pozele pe care le-a văzut nu i-au picat deloc bine Elenei Ionescu, însă a tratat cu diplomație acest subiect.

'Am văzut imaginile din presă, omul alege ce este mai bine pentru el, să fie sănătos, pentru mine este importantă cariera în momentul de față, copilul meu. Fiecare trece cum poate peste un divorț, știi cum e… Eu am să suplinesc pentru copil educația lui, necesitățile lui și ce implică totul de acum înainte, sunt responsabilă întrutotul. Și sunt convinsă că atâta timp cât este lângă mine nu îi va lispi absolut nimic, fiindcă voi face tot ce îmi stă în putință ca lui să îi fie bine', a mai declarat Elena Ionescu.

Citește și: Elena Ionescu, mărturisiri tulburătoare despre traumele trăite din cauza problemelor cu tenul! „Îmi pare bine că am reușit să mă arăt oamenilor poate așa cum nu m-au văzut niciodată”

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter