Ce pensie încasează Monica Tatoiu lunar, după ce a încheiat cariera cu 10.000 de euro pe cartea de muncă. Suma este fabuloasă!

Publicat pe

La 63 de ani, după o carieră impresionantă în domeniul cosmeticelor, Monica Tatoiu duce o viață liniștită. Femeia de afaceri nu a avut niciodată probleme financiare, iar liniștea sa e sporită de faptul că are o pensie generoasă. Cu sinceritatea specifică, aceasta a dezvăluit la un moment dat suma pe care o încasează lunar.

Monica Tatoiu este nu doar o femeie de afaceri de succes, ci și o personalitate evervescentă, care spune mereu lucrurilor pe nume. Spumoasă, amuzantă și extrem de sinceră, lipsită de prejudecăți, vedeta vorbește cu detașare atât despre viața ei personală, cât și despre ale celor din jur, despre operații estetice sau despre… pensie.

Ce pensie are Monica Tatoiu. Suma este…wow!

De când a pus capăt unei cariere lungi și fructuoase ca femeie de afaceri, Monica Tatoiu merge foarte des în vacanțe. La 63 de ani, aceasta duce o viață liniștită. Nu a avut niciodată probleme financiare (nr. tatăl ei a fost un cardiolog renumit) și nu va avea niciodată, căci recent a dezvăluit ce pensie primește de la stat.

'Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru', a mărturisit Monica Tatoiu, la o emisiune TV.

De altfel, Monica Tatoiu a mărturisit la un moment dat pe Facebook că, în calitatea de director al unei renumite companii cosmetic, ajunsese să aibă un salariu colosal. 'Eu am început cu 600 dolari și am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă', a spus Monica Tatoiu.

Ce operații estetice are Monica Tatoiu

Cunoscută pentru sinceritatea ei și pentru faptul că spune lucrurilor pe nume, indiferent de consecințe, recent Monica Tatoiu a recunoscut că nu e nici ea străină de bisturiul chirurgului estetician.„Îmi pun botox şi acid hialuronic de vreo cinci ani de zile. Fac mezoterapie 8 săptâmâni toamna, 8 săptămâni primăvara, cu 200 de injecţii. Doare ca la balamuc. Dacă treceţi prin faţa clinicii când sunt acolo nu vă mai apropiaţi de ac. Fac mult sport, stau la soare, e vitamina D. Fac ski, înot, trăiesc ca şi cum ar fi ultima zi a vieţii’, spunea Monica Tatoiu.

Ce pensie încasează Monica Tatoiu lunar, după ce a încheiat cariera cu 10.000 de euro pe cartea de muncă. Suma este fabuloasă!Ce pensie încasează Monica Tatoiu lunar, după ce a încheiat cariera cu 10.000 de euro pe cartea de muncă. Suma este fabuloasă!

Foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter