Ce probleme de sănătate are Dan Capatos: „Sunt predispus la demență și Alzheimer”

Publicat pe

Dan Capatos este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV de la noi. Însă, puțini știu că acesta a fost la un pas de moarte în momentul în care a suferit un atac cerebral ischemic. Dan Capatos a mărturisit că medicii l-au avetizat că este predispus și la alte afecțiuni neurologice în următorii ani. Iată ce probleme de sănătate are Dan Capatos!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dan Capatos a suferit, în urmă cu doi ani, un atac cerebral ischemic. Acesta a fost paralizat pe partea stângă timp de 15 minute. De atunci, Dan Capatos este predispus și la alte afecțiuni neurologice, după cum l-au avertizat medicii la ultimul control neurologic.

Ce probleme de sănătate are Dan Capatos: „Sunt predispus la demență și Alzheimer'Ce probleme de sănătate are Dan Capatos: „Sunt predispus la demență și Alzheimer'

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars, Dan Capatos a mărturisit că este predispus la demență și Alzheimer, așa că trebuie să își monitorizeze atent stilul de viață. „Doctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer', a spus Dan Capatos, la Xtra Night Show.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Capatos.Sunt împreună de 20 de ani

Citește și: Drama lui Dan Capatos. A suferit un atac cerebral:„Am fost paralizat pe partea stângă'

Citește și: Antonia, primul pictorial alături de fiica ei, Maya:„Nu a fost ușor să fiu implicată de la distanță în viața ei'/ EXCLUSIV

Citește și: Zanni, adevărul despre relaţia cu Ana Porgras:„Nu e greșit să iubești pe cineva, dar…'/ EXCLUSIV

Dan Capatos, probleme de sănătate: a suferit un atac cerebral

Dan Capatos a povestit când a suferit atacul cerebral. Totul s-a petrecut în anul 2019, când prezentatorul TV a plecat cu familia în vacanță în Italia, în orașul Ancora. Încă din avion, acesta a simțit că ceva este neînregulă cu el. Dan Capatos s-a panicat în momentul în care a simțit că are partea stângă a feței paralizată.

Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea. Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme', a declarat acesta, la Antena Stars.

„Mama a făcut un accident vascular'

Și mama lui Dan Capatos s-a confruntat cu astfel de probleme de sănătate. În urmă cu cinci ani, prezentatorul TV povestea că cea care i-a dat viață a suferit un accident vascular cerebral. La vremea respectivă, prezentatorul de la Antena Stars avea 18 ani și a povestit că medicii i-au spus inițial că mama lui este bine, după care l-au sunat să vină de urgență la spital pentru c ă femeia avea nevoie de însoțitor.

Mama a făcut un accident vascular. Aveam 18 ani pe atunci, eu vorbeam de la Ploieşti. Doctorii îmi spuneau că e bine şi peste cinci zile m-au sunat şi mi-au zis să vin că are nevoie de însoţitor. Era legumă. Din fericire şi-a revenit', a declarat prezentatorul TV, la acea vreme, în emisiunea 'Un show păcătos', de la Antena 1.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter