Ce probleme de sănătate are Mellina, după Survivor: „M-am umflat foarte mult...”

Publicat pe

Mellina a fost eliminată de la Survivor România după trei luni petrecute în jungla din Republica Dominicană. Războinica a spus că a prevăzut că va ieși din competiție. Pe de altă parte, Mellina a mărtursit că s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate la Survivor România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mellina a simțit că va fi eliminată de la Survivor România. O întâmplare a făcut-o să prevadă că drumul ei în competiția care se filmează în Republica Dominicană de către Kanal D va lua sfârșit.

Fiecare om simte când iese din competiție. Așa cum au simțit și Maria și Musty, așa am avut și eu această premoniție. Cana din care mâncam avea toarta ruptă, se mai ținea doar într-un punct, și fix în ziua aceea s-a rupt de tot. Simțim când ieșim poate și pentru că eram extrem de conectați la ceea ce se întâmpla în „Survivor România' și ne bazam mai mult pe intuiție, care, după cum se vede, funcționează foarte bine', a spus Mellina pentru Click.ro.

Ce probleme de sănătate are Mellina, după Survivor: „M-am umflat foarte mult...'Ce probleme de sănătate are Mellina, după Survivor: „M-am umflat foarte mult...'

Mellina, probleme de sănătate la Survivor

Mellina, în momentul în care a părăsit competiția Survivor România, a simțit o uzură psihică și că toată experiența începuse să devină din ce în ce mai dificilă din punct de vedere emoțional.

Pentru mine a fost o uzură psihică, dar mai ales emoțională, cauzată de  cele trei luni de zile de stat în jungla dominicană. Poți rezista o lună, chiar două, dar de la un punct încolo rămâi fără resurse și fizice, dar mai ales emoționale', a mai declarat Mellina de la Survivor.

Citește și: Mellina, declarație neașteptată depre relația cu Marius Crăciun, la Survivor:„Nu ne-am conectat'

Citește și: Cum au ajuns Mellina și Sindy de la Survivor cele mai bune prietene:”A crezut că sunt un om rău”

Citește și: Drama lui Starlin de la Survivor:„Părinții mei au divorțat când aveam 3 ani'. Cum se înțelege cu părinții vitregi / EXCLUSIV

Citește și: Vera Miron, despre problema de sănătate a lui Sindy, la Survivor:„Nu are acordul medicului'

Mellina a mărturisit că se afla, oricum, într-un punct în care și-ar fi dorit să părăsească competiția. Aceasta a dezvăluit că s-a confruntat cu dereglărilor hormonale.

Din fericire nu am avut probleme de sănătate. Singurele probleme pe care le-am avut au fost dereglările hormonale. M-am umflat foarte mult într-un timp foarte scurt', a mai mărturisit artista.

„Nu am venit la Survivor ca să fiu frumoasă'

La Survivor România, Mellina a simțit cel mai mult lipsa familiei și a mâncării.

Dorul de casă și mâncarea (n.r. mi-au lipsit cel mai mult). Eu m-am bucurat foarte mult de tot ceea ce am trăit în „Survivor România'. Nu am avut o problemă cu igiena, aveam marea aproape, înotam foarte mult, aveam soare și natura care este foarte curată în Republica Dominicană', a mai afirmat Războinica.

Mellina a fost ținta unor critici cât timp a fost la Survivor. Internauții au considerat că este o diferență mare între pozele ei de pe Instagram și imaginea ei din realitate.

Eu nu am venit la „Survivor România' ca să fiu frumoasă, am venit ca să fiu puternică. Când ne punem o poză pe Instagram, toți suntem frumoși. Pun poze când mă duc să îmi fac un make-up, când mă duc la coafor sau când mă pregătesc să merg la un eveniment. Pozele mele de pe Instagram sunt alese, port make-up, sunt făcute în lumina potrivită. Toate femeile fac acest lucru. Eu, în viața de zi cu zi, nu mă machiez și acest lucru mi-a placut foarte mult la Survivor România, nu a fost nevoie să ne aranjăm pentru a apărea în fața camerelor', le-a răspuns Mellina de la Survivor cârcotaților.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter