Ce relație a avut Ana Porgras cu părinții ei în copilărie. „Se simte golul ăla. Eram pierdută”

Publicat pe

Ana Porgras a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Survivor România, iar eliminarea ei a luat prin surprindere pe toată lumea. Fosta Faimoasă este multiplă campioană internațională la gimnastică și recent, a vorbit despre copilărie, spunând că i-a lipsit afecțiunea părinților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ana Porgras este multiplă campioană la gimnastică, însă ea a ajuns în atenția publicului larg odată cu participarea la competiția Survivor România. Recent, aceasta a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei, mărturisit că i-a lipsit afecțiunea părinților în copilărie. Încă de la 10 ani, și-a petrecut foarte mult din timpul ei prin sălile de sport pentru a face performanță în gimnastică. Însă, pentru ca acest vis să devină realitate, Ana Porgras a fost nevoită să sacrifice timpul petrecut alături de părinți.

Ce relație a avut Ana Porgras cu părinții ei în copilărie. „Se simte golul ăla. Eram pierdută'Ce relație a avut Ana Porgras cu părinții ei în copilărie. „Se simte golul ăla. Eram pierdută'

Părinții Anei Porgras au susținut-o în tot ce și-a dorit să facă, însă fosta concurentă de la Survivor a povestit că, după ce a renunțat la cariera sportivă, a realizat cât de importantă este familia. Ea stând departe de părinți foarte mult timp, nu mai știa cum să primească afecțiunea din partea loc.

Citește și: Ana Porgras, primele declarații despre „mesajul' public dintre ea și Zanni:„Conversația aia…'

Citește și: Cum s-au cunoscut Ana Porgras și Zanni de la Survivor:”Când l-am văzut, am spus: Doamne ferește!”/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Măruță a mărturisit care e cel mai mare defect al său:„Mi-e greu să mă opresc…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce emisiune va prezenta Iulia Albu la Antena Stars.Când va avea debutul

Ana Porgras: „Nu știam în ce direcție să o iau'

După ce a renunțat la cariera sportivă, Ana Porgras a spus că a simțit un gol în suflet din cauză că nu a știut să primească afecțiunea pe care părinții ei încercau să i-o arate.

„Aveam o viață destul de agitată. Aveam tot timpul antrenamente. Nu aveam timp să mă gândesc ce bine ar fi fost dacă eram acasă cu mama sau cu tata.

Asta simți în momentul în care crești și realizezi că nu ai avut dragostea de care aveai nevoie. Se simte golul ăla. Pentru mine s-a simțit când am încheiat cariera în gimnastică. Eram pierdută. Nu știam în ce direcție să o iau.

Ei erau pentru mine acolo, dar nu știam cum să primesc asta. Nestând cu ei, poate că nici nu îi cunoșteam atât de bine. Cu alte cuvinte, nu știam să-mi iubesc familia, să-mi iubesc părinții', a mărturisit Ana Porgras în emisiunea „În oglindă' de pe Youtube.

Ana Porgras: „Sunt efectiv șocată'

După ce Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor, foarte mulți oameni s-au mobilizat și au semnat o petiție pentru ca ea să se întoarcă în competiție. Fosta gimnastă spune că încă este șocată de numărul de oameni care au susținut-o și care o susțin în continuare.

Când am deschis telefonul și am văzut cât de mulți oameni mă iubesc, și cât de mulți oameni mă susțin, și cât de mulți oameni și-ar fi dorit ca eu să mă reîntorc ăn competiție, am rămas șocată. Însă sunt în stare de șoc. Nu-mi vine să cred că oamenii s-au mobilizat într-un număr atât de mare și să semnze o petiție pentru ca eu să mă întorc în această competiție. Sunt efectiv șocată', a mai spus Ana Porgras.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter