Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: "Sper să mă iubească și actuala lui soție"

Publicat pe

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil s-au despărțit în urmă cu mulți ani, însă continuă să aibă o relație de prietenie specială. Diva de la Monaco îi dorește fostului iubit să fie fericit alături de viitoarea lui soție, Gabriela Prisacariu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De când s-au despărțit, fiecare a luat-o pe drumul său. Mihaela Rădulescu are o relație de șase ani cu Felix Baumgartner, iar Dani Oțil are o relație cu Gabriela Prisacariu. Nu mai este niciun secret că vedeta de la Antena 1 a iubit-o extrem de mult pe prezentatoarea emisiunii Ferma de la PRO TV.

Într-un interviu online, căci din cauza pandemiei de coronavirus nu ne mai putem vedea ca-nainte, am vorbit cu Mihaela Rădulescu despre relația pe care a avut-o cu Dani Oțil. I-am adus aminte vedetei de declarațiile pe care fostul ei iubit le-a făcut după despărțire. Dani Oțil a declarat în mod public că viitoarea lui soție va trebui să-i mulțumească ei, pentru bărbatul care este el astăzi.

'Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile (râde). Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o.', ne-a spus Mihaela Rădulescu.

Am întrebat-o dacă a cunoscut-o pe Gabriela Prisacariu, însă a mărturisit că această întâlnire nu a avut loc încă. Mihaela Rădulescu a declarat că se bucură enorm că Dani Oțil se pregătește să se căsătorească, dar și că se simte oarecum vinovată pentru că i-a încurat viața la un moment dat.

'Am văzut-o, că doar am și eu Internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el. Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei.', a mai spus diva de la Monaco.

Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: "Sper să mă iubească și actuala lui soție"Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: "Sper să mă iubească și actuala lui soție"

Ce spunea Dani Oțil despre Mihaela Rădulescu

Toată lumea știe cât de mult a iubit-o Dani Oțil pe Mihaela Rădulescu. Întotdeauna prezentatorul de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' a vorbit foarte frumos despre Diva de la Monaco. Declarațiile pe care le-a făcut în trecut ar putea să o deranjeze pe actuala lui iubită, Gabriela Prisacariu.

Citește și: Ce relație există acum între Mihaela Rădulescu și Dani Oțil:”Nu sunt genul de muiere care crede că alta ca mine nu mai găsește”

Citește și: Mihaela Rădulescu, detalii neașteptate despre fiul ei, Ayan:”Descoperă iubirea, îmi povestește tot și mă topesc de drag”/ EXCLUSIV

Citește și: Mihaela Rădulescu a lucrat ca taximetrist, înainte să se angajeze în televiziune: „Munceam ca să am din ce trăi”/ EXCLUSIV

Citește și: Drama care a marcat-o pe Viviana Sposub:„Am fost la un pas să-mi pierd viața. Tot corpul și fața erau pline de răni' / EXCLUSIV

„Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul să fie prima. Soarta şi-a întors privirea, în sfarşit, şi către ea. Merită din plin. Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Şi mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă «doamna mea» arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt bărbat.

Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei. Eu am sărit acum mult timp din stratosferă, fără costum şi fără antrenament …când mi-a spus Mihaela primul «TE IUBESC!», a mai spus Dani acum șase ani, potrivit Adevărul.ro.

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter