Cel mai sexy cuplu din showbiz! Roxana Vancea, surprinsă în ipostaze tandre cu noul său iubit. Cum arată bărbatul care a i-a sucit mințile

Publicat pe
Cel mai sexy cuplu din showbiz! Roxana Vancea, surprinsă în ipostaze tandre cu noul său iubit. Cum arată bărbatul care a i-a sucit mințileCel mai sexy cuplu din showbiz! Roxana Vancea, surprinsă în ipostaze tandre cu noul său iubit. Cum arată bărbatul care a i-a sucit mințile

Roxana Vancea a fost descretă cu viața personală în ultima vreme, dar a luat pe toată lumea prin surprindere postând o fotografie în care se îmbrățișează cu noul ei iubit, un bărbat extrem de musculos, care, la fel ca și ea, este un împătimit al fitnessului.

Roxana Vancea trăiește de ceva vreme o nouă poveste de dragoste. Însă, dacă în relațiile din trecut nu s-a ferit să își expună partenerii, de data aceasta a ales să fie dicretă. Până ieri, când și-a uimit fanii postând o fotografie cu noul iubit. Și nu orice fotografie, ci una cât se poate de sugestivă, cei doi fiind suprinși într-o ipostază tandră.

Noul iubit al Roxanei Vancea este un bărbat musculos, în mod evident la fel de pasionat de fitness ca iubita lui. Din fotografiile postate de Roxana, reiese că Dragoș are un băiețel de doi ani dintr-o relație anterioară, iar frumoasa brunetă petrece foarte mult cu copilul, de care este atașată.

Roxana Vancea pare să-și fi găsit fericirea și echilibrul în brațele noului iubit, după ce în urmă cu câțiva ani a trăit o poveste de dragoste plină de turbulențe cu Mihai Bendeac.

Roxana Vancea, detalii picante despre partidele de sex cu Mihai Bendeac

Într-o ediție special iUmor, Roxana Vancea nu a avut milă față de fostul său iubit, fecând glume pe seama acestuia. Roxana a menționat de la bun început că probabil a fost o idee proastă să accepte invitația la emisiune și și-a început tirada de glume la adresa fostului iubit.

'Mă întreb de multe ori cu ce am greşit să dorm în pat cu Perversul de pe Târgu Ocna sau ce energii negative s-au năpustit asupra mea să trebuiască să fac sex cu Fernando de la Caransebeş, a povestit Roxana Vancea sub privirile amuzate ale juraților Delia și Chelu.

Iar vedeta nu s-a oprit aici cu detaliile legate de viața sexuală alături de cel cu care a avut o relație plină de suișuri și coborâșuri în 2013. 'La pat era mirobolant, foarte inventiv, dar nu prea puteam să-i văd inventivitatea pentru că nu prea face sex cu becul aprins și duce și mult, cam cât duce Mircea Badea în ring. Chiar am hotărât o dată să ne filmăm în timp ce facem dragoste, ca să vedem și noi cât de mișto suntem, a ieșit un GIF senzațional', a precizat Roxana, sintetizând esența lui Bendeac într-un singur cuvânt: pesudobărbat.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce mare a crescut Albert, fiul Romaniței Iovan! Băiatul împlinește 13 ani și e copia fidelă a tatălui, pilotul Adrian Iovan

Anna Lesko, mesaj furibund pentru femeile care o acuză că e indecentă: 'Cu spume la gură îmi scrii că sunt o mamă imorală'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter