Chris Trousdale a murit din cauza noului coronavirus. Fostul membru al Dream Street avea 34 de ani: "A fost o lumină pentru mulți oameni"

Publicat pe

Încă un artist răpus de COVID-19! Cântărețul Chris Trousdale, membru al formației Dream Street, s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani din pricina noului coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Artistul a murit la un spital din Burbank, California, iar anunțul privind moartea sa a fost făcut de un membru al familiei, vestea fiind confirmată, potrivit CNN, și de managerul Amanda Stephan: „Cu inima grea confirmăm moartea lui Chris Trousdale pe 2 iunie 2020, din cauza unei boli nedivizate. A fost o lumină pentru mulți oameni și îi va fi foarte dor de familie, prieteni și fani din întreaga lume'.

Artistul a dus o luptă grea cu noul coronavirus, din pricina unor complicații. În cele din urmă, trupul său a cedat.

Citește și: Legendarul cântăreț John Prine a murit de coronavirus după ce a învins cancerul de două ori!

Chris Trousdale, pe scenă de la 8 ani

Artistul a pășit pe scenă pe când avea numai 8 ani, pe Broadway, performând în producții precum „Les Misérables' și „The Sound of Music', conform biografiei de pe pagina sa oficială de Facebook.

A iubit scena și muzica, iar în urmă cu 21 de ani s-a alăturat trupei Dream Street', alături de Jesse McCartney, Greg Raposo, Matt Ballinger și Frankie Galasso. În anul 2002, din păcate, trupa s-a destrămat din pricina uno conflicte iscate între artiști și manager, notează cancan.ro.

Citește și:Actorul Mark Blum, cunoscut din „Law and Order” și „Crocodile Dundee”, a murit de coronavirus, la 69 de ani!

Chris Trousdale a murit din cauza noului coronavirus. Fostul membru al Dream Street avea 34 de ani: "A fost o lumină pentru mulți oameni"Chris Trousdale a murit din cauza noului coronavirus. Fostul membru al Dream Street avea 34 de ani: "A fost o lumină pentru mulți oameni"

Sursa foto: Facebook

Citește și: Rapperul Ty a murit din cauza noului coronavirus.Avea 47 de ani și era în spital de o lună

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter