Cine este Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici. Cu ce se ocupă

Publicat pe

Cine este Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici. Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea lor a venit pe lume Zian, băiețelul lor în vârstă de 4 ani. Andrei Neacșu câștigă mulți bani din domeniul imobiliar. Pe lângă acest lucru, bărbatul a mai fost căsătorit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici. Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au căsătorit în 2017 și împreună au un băiețel, Zian, în vârstă de patru ani. Cei doi sunt împreună din anul 2016, dar au simțit că sunt suflete pereche, drept urmare cununia religioasă a avut loc doar la un an distanță. După mai multe relații eșuate, Ilinca Vandici și-a găsit fericire și liniștea în brațele lui Andrei Neacșu.

Cine este Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici. Cu ce se ocupăCine este Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici. Cu ce se ocupă

Andrei Neacșu, care mai este cunoscut și sub numele de Spelbu, câștigă mulți bani din domeniul imobiliar. Pe lângă acest aspect, soțul Ilincăi Vandici, prezentatoarea TV de la „Bravo, ai stil', a mai practicat și kickboxing-ul și este luptător MMA. De asemenea, acesta este fiul lui fostului viceprimar Alexandru Neacșu, care l-a și ajutat pe Andrei să pună bazele compania imobiliară în Tunari.

Citește și: Cum arată Adela Popescu în costum de baie, la trei săptămâni după naștere

Citește și: Cum a devenit celebră Carmen de la Sălciua, o simplă fată de la țară:„Am plâns foarte mult'

Citește și: Marcel Pavel a rămas cu sechele după COVID-19. La ce pericol e supus:„Dacă nu iau pastile…'

Citește și: De ce a devenit casa lui Culiță Sterp atracție turistică. Mama Geta:„Vin mulţi să-şi facă poze'

Cine este Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici

Cine este Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici. Andrei Neacșu are o carieră înfloritoare în domeniul imobiliar și câștigă sute de mii de euro de pe construirea și vinderea apartementelor. Pe de altă parte, soțul Ilincăi Vandici are și un trecut amoros fascinant. Acesta s-a iubit cu Andreea Tonciu și Anda Adam, cu care a avut relații de scurtă durată.

În plus, Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici, a mai fost căsătorit înainte de a-și uni destinul cu cel al prezentatoarea TV. Acesta a fost căsătorit cu Alexandra Corina Bocagiu, fostă deputată PSD Ilfov. Cei doi au fost împreună mai bine de trei ani. În anul 2015, s-au căsătorit, iar la trei luni de la nuntă, au divorțat din cauză că Andrei Neacșu a fost infidel, potrivit wowbiz.ro.

Ilina Vandici, despre relația cu Andrei Neacșu, soțul ei

Cine este Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici. La un moment dat, Ilinca Vandici a spus că nu o deranjează trecutul amoros al soțului ei. Aceasta a afirmat că au fost sinceri unul cu celălalt încă de la început și că atunci când începi o relație îl iei la pachet pe cel de lângă tine cu tot cu trecutul lui.

Nu a contat absolut deloc. Noi am început această relație fiind foarte sinceri unul cu celălalt. Fiecare are o experiență de viață, un trecut cu care sunt de acord. Când decizi să îți împarți tot restul vieții cu un partener îl iei la pachet cu tot ce a trăit până în acel moment', a declarat Ilinca Vandici, pentru redactia.ro.

Ilinca Vandici a oferit detalii și despre cum decurge relația cu Andrei Neacșu, soțul ei.

Cu Andrei nu poţi să te cerţi, chiar dacă mie îmi mai vine câteodată. Sunt genul de om care a învăţat să îşi asume, să spună tot ceea ce gândeste. Asta este o lecţie pe care am învăţat-o de-a lungul timpului, pentru că multă vreme nu am ştiut să spun ce mă deranjează, ca să protejez omul de lângă mine. (…) Dacă simt nevoia să spun ceva, spun, Andrei ascultă şi apoi tot mie îmi trece supararea. E o chestie care vine natural, nu funcţionez după un algoritm sau reţetă', a mai spus Ilinca Vandici.

Cum a cerut-o Andrei Neacșu în căsătorie pe Ilinca Vandici

Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici, a cerut-o în căsătorie chiar de ziua lui de naștere, la o petrecere cu 200 de invitați. Aceasta a spus că nu se aștepta ca el să își dorească s-o ceară în căsătorie. Mai ales, că nu erau împreună de foarte mult timp.

„Înaintea zilei lui de naștere, cu două săptămâni, am fost acasă și i-am cunoscut părinții; mama lui avea o cutie cu bijuterii pe masă, cu multe inele. M-a îndemnat atunci să ne uităm la ele, să le probăm, ea a fost complicele, eu nu am bănuit nimic. Ulterior, am aflat că acela a fost momentul în care încercau să îmi afle măsura pentru inelul de logodnă.

În seara în care am fost cerută, a venit lângă mine un ospătar cu un tort; eu încercam să îi explic că tortul este pentru Andrei, că este ziua lui de naștere. Eu nu remarcasem ceva important – că pe tort era un mesaj: „Vrei să fii soția mea?; apoi a apărut Andrei, a luat microfonul în mână. Eram absolut șocată și chiar nu mă așteptam, nu știam ce mi se întâmplă, deși majoritatea invitaților erau puși în temă despre ce avea să se întâmple. Am început să plâng când m-a cerut în căsătorie, a fost foarte emoționant acel moment', a spus Ilinca Vandici pentru VIVA!.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter