Cine este câștigătorul X Factor 2020. Andrada Precup, din echipa lui Ștefan Bănică, a câștigat premiul de 50.000 de euro

Publicat pe

Marele câștigător X Factor 2020 va fi ales în această seară la Antena 1, iar cei patru finaliști sunt plini de emoții. Adrian Petrache, Andrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca vor lupta în marea finală X Factor sezonul 9. Andrada Precup, din echipa lui Ștefan Bănică, a câștigat premiul de 50.000 de euro.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

UPDATE. Andrada Precup, din echipa lui Ștefan Bănică, a câștigat ediția X Factor 2020 și premiul de 50.000 de euro.

Marele câștigător X Factor 2020 va fi anunțat în această seara la Antena 1. În mare se finală se luptă Adrian Petrache, Andrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca. Emoțiile sunt uriașe atât pentru concurenți, cât și pentru jurați. Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să afle cin este mare câștigător X Factor 2020.

Cine este câștigătorul X Factor 2020. Andrada Precup, din echipa lui Ștefan Bănică, a câștigat premiul de 50.000 de euroCine este câștigătorul X Factor 2020. Andrada Precup, din echipa lui Ștefan Bănică, a câștigat premiul de 50.000 de euro

Au mai rămas doar câteva ore până când vom afla cine va pleca acasă cu marele premiu. Finaliștii vor pregăti nu doar o melodie individuală, ci și una alături de mentorii lor și alta împreună cu un invitat special, nume importante din lumea muzicală din România.

Ștefan Bănică Jr, Loredana Groza, Delia Matache și Florin Ristei și-au ales fiecare câte un concurent alături de care cred că pot câștiga marea finală X Factor 2020, sezonul 9 de astăzi, de la Antena 1, începând cu ora 20.00.

Citește și: Super 4, finaliști la X Factor!Cum s-a format grupul și cine sunt italienii din echipa lui Florin Ristei

Citește și: Adrian Petrache, finalist X Factor!Cântă pentru prima oară alături de Florin Salam, unchiul său

Citește și: Cine este Sonia Mosca, finalistă la X Factor, în echipa Deliei:”Poate să facă tot cu vocea”

Citește și: Cine este Andrada Precup, artista nevăzătoare de la X Factor.L-a făcut pe Ștefan Bănică să plângă!

Câștigător X Factor 2020: Adrian Petrache, Andrada Precup, Sonia Mosca sau Super 4?

Loredana Groza este mentorul lui Adrian Petrache și vor performa în această seară împreună pe scena X Factor. Mai mult, concurentul va cânta pentru prima dată alături de unchiul său, Florin Salam. „Am emoții de parcă m-am apucat acum de cântat! Mai ales că e vorba despre Adrian, probabil aș fi avut emoții mai mici pentru mine. E norocos că a ajuns până aici!', a mărturisit Florin Salam.

Super 4, trupa lui Florin Ristei, vor cânta alături de Raluka în această seară și vor avea un moment cu totul special. „M-am bucurat foarte mult de propunerea aceasta, băieții sunt foarte, foarte talentați, eu îi ascultasem și m-a emoționat momentul lor din audiții. Despre asta e muzica, despre emoție. I-am cunoscut la repetiții și inițial mi s-au părut puțin timizi, dar în momentul în care am început să cântăm s-a dezlănțuit totul. Abia aștept momentul din marea finală, se va dezlănțui tot talentul!', a spus încrezătoare Raluka.

Delia crede că Sonia Mosca are toate șansele să câștige X Factor 2020. Tânăra va cânta alături de Monica Anghel în această seară. „Eu am văzut-o pe Sonia prima dată întâmplător, pe Facebook, și m-a lăsat fără cuvinte. Am ales eu o piesă pe care să o cântăm împreună, una care nu s-a făcut până acum în duel de către două femei și sunt convinsă că o să iasă un moment extraordinar de frumos și de emoționant', a declarat Monica Anghel.

Ștefan Bănică are mare încredere în Andrada Precup și este convins că va impresiona prin vocea ei. Tânăra va cânta alături de Damian Drăghici și Adrian Daminescu. „Ștefan Bănică s-a gândit la mine și bine a făcut, pentru că am cunoscut-o pe Andrada și a ajuns foarte repede la sufletul meu, iar colaborarea noastră este una foarte frumoasă. Are emoții, dar eu am sfătuit-o să le ia pe toate și să le canalizeze în piesă, ca niște emoții personale, constructive și sigur va fi foarte bine', a spus Adrian Daminescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter