Cine este Clara Gherase, juratul de la Splash! Vedete la apă. Îl înlocuiește pe Bogdan Ioniţă

Publicat pe

Cine este Clara Gherase, juratul de la Splash! Vedete la apă. Clara Gherase va face parte din juriul emisiunii Splash Vedete la apă, de la Antena 1, alături de Iulia Albu, Jean de la Craiova și Nea Mărin. Aceasta îl va înlocui la masa juriului pe antrenorul de înot Bogdan Ioniţă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Clara Gherase, juratul de la Splash! Vedete la apă. Clara Gherase îl va înlocui pe antrenorul de înot Bogdan Ioniţă, „Bobo', la masa juriului de la Splash! Vedete la apă. Bogdan Ioniţă a acordat note concurenților săptămâna trecută din prisma unui expert în sărituri. De asemenea, Clara Gherase este tot antrenor de înot și este gata să preia și atribuțiile de jurat la Splash! Vedete la apă.

Cine este Clara Gherase, juratul de la Splash! Vedete la apă. Îl înlocuiește pe Bogdan IoniţăCine este Clara Gherase, juratul de la Splash! Vedete la apă. Îl înlocuiește pe Bogdan Ioniţă

În timp ce Clara Gherase se va afla la masa juriului de la Splash Vedete la apă, colegul ei Bogdan Ioniță va parcurge o nouă serie de antrenamente grele alături de concurenți. Clara Gherase, juratul de la Splash! Vedete la apă, nu își face griji pentru rorlul ei important de a acorda note concurenților.

Citește și: Apropieri suspecte între Mario Fresh și Chelsea de la Splash! Vedete la apă:”Înainte să îl cunosc…”

Citește și: Margherita a leșinat la Splash! Vedete la apă.Ce a pățit și cum a fost luată peste picior

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlinit doi ani de la nuntă!Ce surprize și-au făcut

Citește și: Ce se întâmplă în căsnicia Oanei Zăvoranu și a lui Alex Ashraf:„Se pierduse la un moment dat, ceva'

Cine este Clara Gherase, juratul de la Splash! Vedete la apă

Cine este Clara Gherase, juratul de la Splash Vedete la apă. Clara Gherase, juratul de la Splash! Vedete la apă, este antrenoar de înot și se ocupă de pregătirea fizică a concurenților din emisiunea de la Antena 1, pentru ca aceștia să execute sărituri cât mai impresionante. Aceasta urmează să acorde note concurenților, aflându-se la masa juriului alături de Iulia Albu, Jean de la Craiova și Nea Mărin.

Clara Gherase este relaxată și își dorește să acorde note cât mai mare concurenților de la Splash! Vedete la apă.

Sunt relaxată! Sper să am ce să văd şi să dau note cât mai mari! De nervi de oţel, de asta ai nevoie ca să lucrezi cu fel şi fel de caractere, cum sunt aceşti „copii' minunaţi care vin la bazin!', a declarat Clara Gherase, juratul de la Splash Vedete la apă.

Ce misiunea are Clara Gherase la Splash Vedete la apă

În emisiunea Splash! Vedete la apă, care va fi difuzată sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, noi artiști și sportivi îți vor testa limitele. Aceștia s-au pregătit alături de antrenori de excepție pentru ca săriturile lor în bazin să fie împresionante. Cei care vor întra în competiție de această dată sunt Andreea Antonescu, Maria Popovici, Alexandru Mincu, Babană, Andreea Tonciu, Sonny, Gabriela Cristea, Roxana Nemeș, Emy Alupei, Cătălin Rizea, Gabi Toader și Edi Stancu.

Clara Gherase, împreună cu Iulia Albu, Jean de la Craiova și Nea Mărin, le va acorda note concurenților de la Splash Vedete la apă. Membrii juriului îl vor alege, la finalul fiecărei ediții, pentru a se califica în marea finală, pe concurentul care a reușit să execute cea mai spectaculoasă săritură. Prezentatorii emisiunii sunt Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor, iar Paula Chirilă şi Romică Ţociu trebuie să îi țină sub observație pe concurenți pe parcursul emisiunii.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter