Cine este Ella Stoleriu de la Mireasa și de ce s-a înscris la show-ul de la Antena 1. La ce emisiune a mai participat, în trecut / GALERIE FOTO

Publicat pe

Ella Stoleriu este concurentă la Mireasa, noua emisiune de la Antena 1. Tânăra nu este pentru prima dată la televizor și este deja cunoscută publicului.

Nu ai cum să nu o observi în emisiune. Ella Stoleriu de la Mireasa are un look extravagant și este o fire expansivă. Concurenta are 26 de ani și este din Iași.

Motivul pentru care Ella Stoleriu s-a înscris la emisiune este că își dorește să cunoască un bărbat care să o iubească așa cum este. Concurenta a declarat că vrea să devină mamă și să aibă trei copii. Acum rămâne de văzut cine o va cuceri pe Ella în casa dragostei.

Ella Stoleriu de la Mireasa nu este străină publicului, pentru că aceasta a participat în urmă cu ceva timp la iUmor. Atunci, ea a optat tot pentru roz, culoarea ei preferată. Concurenta de la Antena 1 este pasionată de tatuaje.

'Sunt dependentă de Facebook. Facebook-ul este singurul mod în care putem avea prieteni imagini, fără să zică lumea că suntem schizofrenici.', a spus ea printre hohote de râs la iUmor.

Citește și: Așteptarea a luat sfârșit! A început Mireasa, emisiunea de la Antena 1

Marele premiu de la Mireasă este de 40.000 de euro. Atât fetele, cât și băieții vor locui în aceeași casă. Emisiunea de la Antena 1 este prezentată de Diana Dumitrescu și este difuzată de luni până vineri, de la ora 14.00. În weekend, telespectatorii vor putea urmări emisiunea de la ora 17.00.

Citește și: Diana Dumitrescu prezintă emisiunea 'Mireasa' de la Antena 1: 'Este ceva nou pentru mine'

Cine este Ella Stoleriu de la Mireasa și de ce s-a înscris la show-ul de la Antena 1. La ce emisiune a mai participat, în trecut / GALERIE FOTOCine este Ella Stoleriu de la Mireasa și de ce s-a înscris la show-ul de la Antena 1. La ce emisiune a mai participat, în trecut / GALERIE FOTO

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter