Cine este Grațiela Duban. Trecutul neștiut al soției lui Andrei Duban

Publicat pe

Cine este Grațiela Duban? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele multora după ce s-a aflat că o va înlocui pe Andreea Mantea la „Se strigă darul'. Noua prezentatoare este soția lui Andrei Duban și a participat în trecut la Survivor. Iată câteva detalii despre Grațiela Duban.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine este Grațiela Duban? Soția lui Andrei Duban a participat la primul sezon Survivor și acum prezintă emisiunea „Se strigă darul', alături de Mihai Mitoșeru. Ea o înlocuiește pe Andreea Mantea.

Cine este Grațiela Duban. Trecutul neștiut al soției lui Andrei DubanCine este Grațiela Duban. Trecutul neștiut al soției lui Andrei Duban

Cine este Grațiela Duban

Cine este Grațiela Duban? Grațiela Duban este actriță, dar s-a făcut remarcată și în spoturi publicitare. După ce a terminat Facultatea de actorie, Grațiela Duban a debutat ca atriță pe scena teatrului „Tony Bulandra din Târgovişte. De-a lungul timpului, ea a interpretat şi roluri în mai multe producţii de lungmetraj: „La bani, la cap, la oase, „Cafea foarte dulce, „Rămâi cu mine'.

Graţiela Duban a jucat și în câteva seriale dintre care amintim: „17, „Viaţă în 3, „Un pas înainte. De asemenea, noua prezentatoare de la „Se strigă darul' a jucat la Teatrul pentru copii „Ion Creangă din Bucureşti şi a colaborat cu teatrul „Avangardia. Ea a performat chiar alături de soţul ei, Andrei Duban, în piesa „Iubito, îţi rămân dator’.  

Citește și: Cristina Șișcanu și Grațiela Duban sunt la cuțite, după experiența de la Survivor:„Nu știu ce aș mai putea vorbi cu ea'

Citește și: Grațiela Duban a găsit poze cu Andreea Mantea goală, în laptopul soțului.Cum a reacționat

Citește și: Andreea Mantea a fost înlocuită la emisiunea Se Strigă Darul, de la Kanal D.Cine e noua prezentatoare

Citește și: Cum a ajuns Cristina Dorobanțu să prezinte Puterea Dragostei:„Când am aflat că mi se oferă șansa…'/ EXCLUSIV

Grațiela Duban este soția lui Andrei Duban

Graţiela Duban este soția lui Andrei Duban și împreună au un băieţel, Armin, în vârstă de opt ani. Când s-au cunoscut, prezentatoarea nu avea o părere tocmai bună despre cel care i-a devenit soț.

Grațiela a povestit într-un interviu că i se spusese că lui Andrei Duban „îi cam fug ochii după femei'. Câțiva ani mai târziu, cei doi au o relație solidă, bine consolidată, actorul dovedindu-se a fi un familist convins.

Nu ştiam foarte multe lucruri despre el. Aşa fugitiv… ştiam că a prezentat Loto şi am fost avertizată că este cam… hai să nu folosesc cuvinte urâte, că îi cam fug ochii după femei şi că sigur o să se dea la mine. Acum, după șase ani de relaţie, pot spune că este un familist convins; un om tare bun care ştie să iubească. M-a convins să spun DA' pentru că mi-a dovedit că mă iubeşte mult, foarte mult!', a dezvăluit Grațiela Duban.

Grațiela Duban, noua prezentatoare de la „Se strigă darul'

Începând cu acest sezon, Mihai Mitoșeru prezintă Se strigă darul alături de Grațiela Duban. Grațiela Teohari Duban intră în echipa Kanal D și o înlocuiește pe Andreea Mantea în competiția adunării de zestre pentru miri.

„Sunt foarte fericită să particip într-un asemenea proiect de televiziune menit să aducă bucurie oamenilor în cele mai importante momente din viața lor. Abia aștept să descopar tradiții extraordinare, locuri cu povești aparte. Urmează o perioadă plină de distracție, dar și de competitivitate, pentru că voi avea un în partenerul meu de emisiune. Va trebui să concurez cu Mihai Mitoșeru în adunarea de zestre pentru miri. Sunt ambitoasă și persuasivă, cred că va avea bătăi de cap cu mine! J. Să înceapă nunțile!’, a declarat Grațiela Duban.

A participat la Survivor 2020

Cine este Grațiela Duban? Soția lui Andrei Duban a participat la Survivor România, sezonul 1. Și-a testat limitele, a fost vocală și implicată în mai multe scandaluri în cadrul competiției, îndeosebi cu soția lui Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu.

„Toleranţa şi răbdarea sunt calităţile care îmi vor fi aliate în această competiţie. Cel mai dificil îmi va fi să gestionez dorul de casă, de familie. Sunt conştientă că nu va fi uşor şi vreau să demonstrez că pot face faţă chiar şi în condiţiile foarte dificile din Republica Dominicană’, spunea ea înainte de a intra în competiție.

Drama din viața Grațielei Duban

În timp ce se afla la Survivor, Grațiela a fost criticată pentru apropierea de baschetbalistul Ghiță Balmuș. Andrei Duban i-a luat mereu apărarea și chiar a vorbit despre un episod trist din viața partenerei sale.

„Este un subiect extrem de sensibil. Nu a avut o susţinere din partea mamei, exact când avea nevoie mai mare. Eu am cunoscut-o după acest eveniment trist şi, din păcate, după ce ne-am căsătorit, acum cinci ani de zile, am simţit şi eu pe propria piele ce a simţit ea atunci când şi-a pierdut mama. Nu eşti niciodată pregătit să îţi pierzi mama', a explicat Andrei Duban.

Graţiela Duban şi-a pierdut mama și nici acum nu poate atinge subiectul fără să aibă lacrimi în ochi. „Ea niciodată nu se plânge, întotdeauna o motivează, că toate lucrurile bune, premierele, rezultatele fiului nostru, să fie cao certificare a faptului că toată educaţia primită de la mama ei, de la tatăl ei, de la părinţi, nu a fost în zadar. Să ştie că e un om ade­vărat', a mai spus Andrei Duban, cu timp în urmă.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter