Cine este Noemi, soția lui Mihai Mitoșeru? S-au despărțit după 13 ani de relație

Publicat pe

De mai bine de 13 ani, Mihai Mitoșeru și Noemi formau un cuplu, iar în urmă cu 4 ani s-au căsătorit civil. Dacă despre prezentatorul TV se știu multe, despre încă soția lui nu se știu la fel de multe. Noemi preferă să nu fie în lumina reflectoarelor.

Mihai Mitoșeru și Noemi erau unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, însă relația lor a ajuns la final. Soția prezentatorului TV este o prezență discretă și nu se știu așa multe lucruri despre ea. Noemi Mitoșeru este stewardesă la o companie aeriană românească și este foarte dedicată meseriei sale. Mihai Mitoșeru consideră că încă soția lui este mai interesată de carieră decât să-și facă o familie alături de el.

Mihai Mitoșeru și Noemi s-au despărțit dupa 13 ani de relație

Mihai Mitoșeru divorțează de Noemi. Prezentatorul a făcut primele declarații despre despărțirea de soție. Plănuiau să facă cununia religioasă, dar acum vor semna actele de divorț.

Prezentatorul TV a decis să divorțeze de femeia care i-a fost alături timp de 13 ani. O iau pe drumuri separate la 4 ani de când au făcut cununia civilă. Mihai Mitoșeru a scris un mesaj emoționant pe una dintre rețelele de socializare.

„Am avut bunul simt sa ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am holtarat ca săptămâna viitoare sa mergem la notar și sa divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Ii mulțumesc pt toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe in 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine!', a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.

FOTO: Facebook

Cine este Noemi, soția lui Mihai Mitoșeru? S-au despărțit după 13 ani de relațieCine este Noemi, soția lui Mihai Mitoșeru? S-au despărțit după 13 ani de relație
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter