Cine este noua iubită a lui Răzvan Simion. Daliana Răducan a lucrat în televiziune, la PRO TV

Publicat pe

Răzvan Simion a fost cât se poate de discret după despărțirea de Lidia Buble, dar iată că am aflat cine este noua lui iubită. Daliana Răducan este cea care acum îl face fericit pe prezentatorul de la 'Neatza cu Răzvan și Dani'. Cei doi sunt împreună din vara anului trecut, dar abia acum și-au făcut publică relația.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După o relație de cinci ani, Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să pună punct, iar fiecare să-și vadă de drumul său. Se pare că soarele a răsărit pe strada vedetei de la Antena 1 mai repede decât s-ar fi așteptat. Răzvan Simion are o nouă iubită, iar numele ei este Daliana Răducan. Dacă până acum prezentatorul TV a încercat să fie discret, iată că lucrurile încep încet, încet să se afle.

Cine este noua iubită a lui Răzvan Simion. Daliana Răducan a lucrat în televiziune, la PRO TVCine este noua iubită a lui Răzvan Simion. Daliana Răducan a lucrat în televiziune, la PRO TV

Daliana Răducan este cea cu care Răzvan Simion a înlocuit-o pe Lidia Buble, iar noua lui iubită nu este deloc străină de televiziune. Daliana a făcut parte din echipa 'Visuri la cheie', emisiunea de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior. Fiica prezentatorului TV a fost cea care l-a dat de gol și a făcut public cine este femeia misterioasă cu care a înlocuit-o pe artistă. Ianca Simion se pare că o place pe noua parteneră de viața a tatălui său, ba chiar au ieșit împreună la restaurant și s-au fotografiat în oglindă.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au mai fost văzuți împreună, însă vedeta de la Antena 1 nu a vrut să declare nimic despre noua lui relație.

'Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă', așa se descrie iubita vedetei pe site-ul pe care îl are.

Daliana Răducan și Răzvan Simion sunt împreună de aproximativ nouă luni. Cei doi au fost prinși împreună în Istanbul, imediat după despărțirea de Lidia Buble, însă prezentatorul TV a negat atunci că ar avea o nouă relație.

Citește și: Cum arată fiica lui Răzvan Simion, la 16 ani. Prezentatorul TV și-a scos fiica și iubita la restaurant

Citește și: Răzvan Simion, gest neașteptat față de Lidia Buble. A ignorat-o complet la matinalul de la Antena 1

Citește și: Lidia Buble, mesaj pentru Răzvan Simion, la un an de la despărțire: „Încă îl mai iubesc!”

Citește și: Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a logodit! Diana a arătat inelul de logodnă primit de la omul de afaceri din Timișoara: „Da, este…”

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit de comun acord

Deși era evident că lucrurile începuseră să scârțâie între Răzvan Simion și Lidia Buble, cei doi au anunțat despărțirea abia la începutul lunii iunie. În timp ce prezentatorul TV se confesa în mod public despre problemele din cuplu, artista declara de fiecare dată că totul este lapte și miere.

Cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble a fost chiar prezentatorul de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani. Chiar dacă au încheiat relația, Lidia Buble și Răzvan Simion continuă să colaboreze pe plan profesional.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțin dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept„, a transmis Răzvan la momentul respectiv.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter