Cine este Roxen, artista care va reprezenta România la Eurovision 2020

Publicat pe

Roxen va reprezenta România în acest an la Eurovision, în Rotterdam. Tânăra artistă este o apariție surprinzătoare în lumea muzicii și a reușit să demonstreze că poate fi reprezentanta țării noastre în unul dintre cele mai importante concursuri internaționale de muzică.

Roxen s-a născut în Cluj și a venit la București, unde a reușit să facă mari performanțe pe plan muzical. Tânăra a început să cânte încă de la vârsta de 7 ani și și-a dorit ca vocea ei să se audă în toată lumea, ceea ce se va și întâmpla în curând.

Artista se afla în portofoliul celor de la Global Records, iar vara trecută a reușit să se facă cunoscută, după colaborarea cu Sickotoy – 'You Dont Love Me'. Melodia a fost pe placul publicului și a putut fi auzită în: Franţa, Mexic, Statele Unite ale Americii, Rusia, Spania, Grecia, Elveţia, Turcia, Bulgaria, Lituania, Kosovo, Slovenia, Kazakhstan, Estonia şi Moldova.

'În copilărie, am participat la diverse concursuri si festivaluri, insă întotdeauna mi-am dorit să fac muzică la cel mai înalt nivel și visam să cânt pe scene mari și să mă adresez publicului. Acum, sunt emoționată și provocată în același timp, deoarece simt că încep să ies deja din zona mea de confort. Dar asta îmi place, mereu m-am simțit atrasă de lucrurile noi, de provocările care au venit în viața mea. Mă bucur și sunt recunoscătoare pentru această oportunitate. În acest moment, toată energia și atenția îmi merg către Eurovision, pentru care îmi doresc să mă pregătesc cât pot de bine', a declarat Roxen, reprezentata României la Eurovision 2020.

Roxen, reprezentata României la Eurovision 2020, are milioane de vizualizări pe YouTube

Datorită vocii sale, tânăra artistă a reușit să ajungă rapid în topurile muzicale din România. Melodiile lui Roxen se aud la radio, iar piesa pe care a lansat-o în toamna anului trecut, 'Ce-ți cântă dragostea', are aproximativ 9 milioane de vizualizări pe YouTube.

Mulți o aseamănă pe Roxen cu Dua Lipa sau Billie Eilish. Artista este foarte talentată și a muncit mult pentru a ajunge unde este astăzi.

Citește și: Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020

FOTO: Instagram

Cine este Roxen, artista care va reprezenta România la Eurovision 2020Cine este Roxen, artista care va reprezenta România la Eurovision 2020
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter