Cine este și cum arată iubitul Alexandrei Dinu, juratul de la Românii au Talent: "Unica dragoste a vieții mele"

Publicat pe

Alexandra Dinu, noul jurat de la Românii au talent, și-a refăcut viața după divorțul de Adrian Mutu. A plecat din țară și și-a găsit fericirea în brațele unui producător de succes de la Hollywood. Cine este Jeffrey Greenstein, bărbatul care se iubește de câțiva ani cu Alexandra Dinu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandra a plecat din România în urmă cu mai bine de 20 de ani şi după 16 ani în care a locuit în Italia, blonda s-a mutat în Statele Unite. Juratul de Românii au talent trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un superstar de la Hollywood.

Alexandra Dinu s-a căsătorit în 2001 cu Adrian Mutu, însă relația lor nu a funcționat și au divorțat doi ani mai târziu. Vedeta susține că nu regretă mariajul cu fostul fotbalist, dat fiind că împreună au un băiat, Mario. Vedeta a părăsit România și a devenit celebră peste hotare. Și-a refăcut viața, iar acum și-a găsit liniștea și fericirea în brațele unui producător de succes.

Cine este și cum arată iubitul Alexandrei Dinu, juratul de la Românii au Talent: "Unica dragoste a vieții mele"Cine este și cum arată iubitul Alexandrei Dinu, juratul de la Românii au Talent: "Unica dragoste a vieții mele"

Cine este Jeffrey Greenstein, iubitul Alexandrei Dinu

Jeffrey Greenstein este unul dintre producătorii Loving Pablo’. Tot el a fost cel care s-a ocupat de vânzarea și distribuirea a mai bine de 50 de filme produse de studio, inclusiv seria Eroi de sacrificiu'. De curând, el a fost promovat drept președinte al companiei Millennium.

De asemenea, Jeffrey Greenstein a absolvit Facultatea de Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din Florida.

Citește și: Alexandra Dinu s-a întors în România! Totul despre rolul de jurat la Românii au Talent, relația cu fiul ei și viața sentimentală:”Cred în căsătorie”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a debutat Alexandra Dinu în televiziune, la doar 17 ani:”M-am dus singură la un casting”. Ulterior, a jucat cu actori de la Hollywood / EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini de la Chefi la Cuțite, sezonul 9.Ce s-a văzut în culise

Citește și: Bianca Drăgușanu, detalii despre viața ei amoroasă:„A treia căsătorie va fi pentru totdeauna. Bărbatul din viața mea…'

Iubitul Alexandrei Dinu, declarație de dragoste emoționantă

Bărbatul alături de care Alexandra Dinu și-a refăcut viața este extrem de îndrăgostit de noul jurat de la Românii au talent și a ținut să-i transmită de ziua ei de naștere că este iubirea vieții lui.

„Singura și unica… Aceste cuvinte pot fi folosite pentru a o descrie pe ea în atât de multe feluri.  Pentru mine, ea este unica dragoste a vieții mele. Din fericire sau din nefericire pentru ea. Căci sunt sigur că ar prefera două declarații separate, ziua ei de naștere este în apropierea Anului Nou. Așa că, la începutul anului, mă declar norocos, recunoscător și entuziasmat să fiu cu ea pentru încă un an de aventuri pe care viața ni le va aduce.

Elegantă, seducătoare, inteligentă, frumoasă și înțeleaptă dincolo de vârsta ei sunt doar câteva dintre atributele care o descriu, dar niciodată nu ați putea ști cât este de specială, dacă nu o veți cunoaște.

Lumea și cei care te cunosc sunt incredibili de norocoși să te aibă în preajmă. Dar dă-o încolo de lume, pot să fiu egoist și să spun cât de norocos sunt să te am.

Te iubesc mai mult decât poți să știi vreodată și îmi doresc să-ți arăt asta în fiecare zi mai mult, cu fiecare cuvânt, cu fiecare faptă și cu toată esența ființei mele', a fost mesajul iubitului Alexandrei Dinu.

Alexandra Dinu nu s-a mutat în SUA pentru iubit

Totuși, în urmă cu ceva timp, Alexandra Dinu ne-a spus că decizia de a se muta în Statele Unite nu a fost determinată de relația din viața ei, ci de ambițiile sale profesionale.

„Trebuie să precizez că mutarea în Statele Unite nu a fost determinată de noua relație din viața mea, ci de ambițiile mele profesionale. Ca pentru orice persoană care îmbrățișează această pasiune a actoriei, Hollywood- ul este visul suprem”.

Alexandra Dinu, noul jurat de la Românii au talent

Alexandra Dinu este noul jurat de la Românii au talent, sezonul 11.

Dacă la startul emisiunii, făcea parte din gașca juraților, alături de Andi Moisescu și Andra, iar în urmă cu doi ani revenea alături de aceștia și Florin Călinescu, în acest sezon renumitul dansator și coregraf Mihai Petre nu va face parte din echipa juriului!

Mihai Petre părăsește masa juriului Românii au talent, iar în locul lui, la masa juriului se alătură Alexandra Dinu.

Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!„, a spus Alexandra Dinu.

Sursa foto: Hepta, Facebook, arhiva personala

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter