Cine l-a însoțit pe Gabi Bădălău la nunta lui Florin Salam. Bianca Drăgușanu a lipsit, după ce a confirmat împăcarea

Publicat pe

Cine l-a însoțit pe Gabi Bădălău la nunta lui Florin Salam. Afaceristul este prieten bun cu celebrul manelist și nu a putut să lipsească de la marele eveniment din viața lui Florin și al Roxanei Stoian. Gabi Bădălău a postat mai multe imagini, pe contul lui de Instagram, care au intrat în atenția internauților. Asta s-a întâmplat pentru că în niciuna dintre acele imagini, Bianca Drăgușanu nu s-a regăsit!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău și Florin Salam sunt buni prieteni, lucru care s-a putut observa de mult timp, datorită aparițiilor pe care le-au avut împreună, pe internet. Cum manelistul și Roxana s-au căsătorit, bineînțeles că Gabi Bădălău nu a fost să nu fie prezent la marele eveniment. Nunta a avut loc la malul mării, într-o locație de vis, foarte luxoasă. Afaceristul a postat mai multe imagini de la nunta bunului său prieten.

Cine l-a însoțit pe Gabi Bădălău la nunta lui Florin Salam. Bianca Drăgușanu a lipsit, după ce a confirmat împăcareaCine l-a însoțit pe Gabi Bădălău la nunta lui Florin Salam. Bianca Drăgușanu a lipsit, după ce a confirmat împăcarea

Imaginile postate de afacerist au dat de gândit, pentru că în niciuna dintre ele, Bianca Drăgușanu nu a apărut. Vedeta spunea, de curând, că ea și Gabi Bădălău s-au împăcat și că locuiesc împreună. Totuși, la ceva vreme de la declarațiile făcute de Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău a postat un mesaj controversat, pe contul lui de Instagram. ‘Nu știu ce ai câștigat, dar sper să merite ce ai pierdut’, se arată în postarea făcută de afacerist.

Citește și: Mesajul controversat transmis de Gabi Bădălău, după împăcarea cu Bianca Drăgușanu: 'Sper să merite ce ai pierdut'

Citește și: Iulia Sălăgean, replică dură pentru Bianca Drăgușanu, după ce s-a aflat de mesajele cu Gabi Bădălău: „Este luată, purtată, lăsată”

Citește și: Ce este Dieta Balerinei, cu care Monica Tatoiu slăbește 1 kg pe zi: „În primele două zile te doare capul”

Citește și: Cu ce medie a absolvit fiica Adrianei Iliescu liceul. Eliza este șefă de promoție la 17 ani

Cine l-a însoțit pe Gabi Bădălău la nunta lui Florin Salam

Gabi Bădălău nu s-a prezentat singur, dar nici însoțit de Bianca Drăgușanu. În toate fotografiile postate de cunoscutul afacerist, vedeta nu și-a făcut apariția. Totuși, Gabi Bădălău s-a afișat cu sora lui, Sabina, cea care a avut nunta, de curând. Afaceristul a ținut să spună despre sora lui că este 'Singura și unica'. Cel mai probabil, femeia importantă din viața lui. Bianca Drăgușanu anunța, acum ceva timp, că între ea și Gabi Bădălău nu se poate pune vorba despre o separare. Totuși, se pare că aceștia nu și-au făcut apariția împreună la nunta lui Florin Salam, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Bădălău.

‘Eu am o relație cu acest bărbat de aproape doi ani de zile, eu nu mi-am schimbat partenerul, noi dormim în aceeași casă, suntem bine. Ca apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea.’, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Scandal după petrecerea burlacilor, înainte de nunta lui Florin Salam

Înainte de nunta lui Florin Salam a avut loc petrecerea burlacilor, care s-a lăsat cu multe neînțelegeri. Bianca ar fi reacționat, după ce a aflat că la petrecerea burlacilor ar fi fost mai multe domnișoare. Acestea ar fi avut treabă cu iubitul Biancăi, fapt care a enervat-o la culme. La acea vreme, blondina și fiul de milionar s-ar fi despărțit, însă n-ar fi durat mult separarea.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter