Cine sunt nașii fetiței lui Karmen. Micuța Sofia Maria Rossa a împlinit o lună

Publicat pe

Fetița lui Karmen a împlinit o lună de când a venit pe lume, iar viața artistei și a soțului ei s-a schimbat complet. Karmen a dezvăluit cine sunt nașii fetiței sale, Sofia Maria Rossa. Vedeta nu se desparte nicio clipă de micuță.

Proaspăta mămică a postat pe una dintre rețelele de socializare mai multe fotografii cu Baby Rossi, așa cum o alintă pe fetița ei. Micuța este adorabilă și a moștenit trăsăturile mamei sale. Karmen a dezvăluit cine vor fi nașii fetiței sale și este vorba de niște prieteni foarte buni de-ai vedetei. Karmen și soțul ei au ieșit în oraș cu nașii fetiței lor, iar de la masă nu a lipsit nici Sofia Maria Rossa.

'Rodul iubirii noastre. Pe 1 Septembrie s-a implinit o luna. O luna de cand ai adus fericirea in viata noastra. Nu am stiut ce e iubirea pana sa te intalnim. Te iubim!', a scris Karmen pe una dintre rețelele de socializare.

Karmen, primele declarații după ce a născut

„Am născut prin cezariană, o fetiță de 2,8 kilograme.
Încercăm să ne acomodăm cu alăptatul și nu prea se satură de la mine. Nașterea în sine… eu am fost foarte pozitivă, am intrat în sala de operație râzând, m-au pus să le cânt pe masa de operație, dar ulterior au început durerile. O naștere nu e chiar atât de ușoară cum credeam eu că va fi. Mamelor, sunteți niște eroine! Suntem!
, a spus Carmen Simionescu, la „Răi da Buni.

Karmen a dezvăluit și numele complet al bebelușului, iar fiica ei se numește Sofia Rosa Maria.

„E o competiție pe social media, cu nunți și bebici. A fost o cununie civilă, făcută doar cu familiile și cu prietenii apropiați, de-asta am ținut așa presa mai la distanță, pentru că momentele importante sunt prețioase și sunt prețioase doar pentru noi. 

E foarte cuminte și nici nu știe să plângă! Sunt încă în maternitate și nu pot să o las acolo singură, la bebeluși. Nu am apucat să mă odihnesc și parcă nu-mi vine să o las. Tot timpul auzeam mămici că e ceva unicat și nu credeam, dar până nu simți lucrul ăsta, e inexplicabil… par inutile cuvintele, în momentele astea. Imediat după ce a început să plângă s-a liniștit instant, ca și cum ar ști că sunt mama ei, a mai spus Karmen, la „Răi da Buni.

Sâmbătă, 3 august, proaspăta mămică a fost externată, iar alături de vedetă a fost soțul ei, dar și mama sa.

FOTO: Instagram

Cine sunt nașii fetiței lui Karmen. Micuța Sofia Maria Rossa a împlinit o lunăCine sunt nașii fetiței lui Karmen. Micuța Sofia Maria Rossa a împlinit o lună
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter