Ciprian Marica și Ioana Marcu s-au căsătorit în secret? Gestul care i-a dat de gol pe cei doi

Publicat pe

Ciprian Marica și Ioana Marcu au susținut mereu că nu se căsătoresc, întrucât consideră că o hârtie nu poate schimba lucrurile între ei. Nu și-au pus această problemă, chiar dacă au doi copii împreună. Cu toate acestea, un detaliu poate pune pe gânduri atunci când vine vorba despre legătura dintre cei doi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Un eveniment din weekend a pus pe jar lumea mondenă. După ce își anunțaseră divorțul, Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit. O altă surpriză de proporții a fost alegerea nașilor. Au fost nimeni alții decât Ciprian Marica și Ioana Marcu.

Odată cu acest anunț, survine o întrebare elocventă: s-au căsătorit religios Ciprian Marica și Ioana Marcu? Căci, în religia ortodoxă, pentru a te cununa în fața Domnului, nașii trebuie să fi făcut, la rândul lor, cununia religioasă.

Citește și:Ce se întâmplă cu Ciprian Marica și mama copiilor lui, la o lună după scandalul sexual!Cei doi au fost fotografiați alături de băieții lor, iar imaginile spun tot!

Nu știm adevărul, mai ales că cei doi au spus în repetate rânduri că nu au de gând să se căsătorească, astfel că nu putem decât să așteptăm ca timpul să ne lămurească cu privire la legătura dintre cei doi.

Citește și: Ciprian Marica a făcut plângere că i s-a încălcat dreptul la viață privată după scandalul cu Ana Muntean.Două posturi TV, amendate de CNA

Ce spunea Ciprian Marica despre căsătorie

Fotbalistul a declarat în trecut că nu s-au gândit niciodată la căsătorie, din moment ce niciunul dintre ei nu consideră că o hârtie ar schimba lucrurile, important fiind sentimentele și fericirea în cuplu.

„Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri. La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?’, spune Ciprian Marica.

Ciprian Marica și Ioana Marcu s-au căsătorit în secret? Gestul care i-a dat de gol pe cei doiCiprian Marica și Ioana Marcu s-au căsătorit în secret? Gestul care i-a dat de gol pe cei doi

Citește și: Ciprian Marica, prima apariție publică alături de iubita lui, după scandalul amoros de la hotel.Cine a convins-o pe Ioana să-l ierte pe fotbalist că a înșelat-o

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter