„Clanul”, noul serial de la PRO TV. Ce actor celebru face parte din proiect: „Totul este de-a dreptul impresionant”

Publicat pe

'Clanul', noul serial de la PRO TV. Anghel Damian este scenaristul acestui proiect. Acesta a făcut primele declarații despre noul serial, ce se anunță a fi incendiar. PRO TV a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, achiziționarea și startul filmărilor pentru noul proiect TV. Primele informații despre noul serial de la PRO TV!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

'Clanul' este noul serial, care va începe la PRO TV. Trustul media a anunțat, prin intermediul unui comunicat oficial, faptul că va începe o nouă producție TV. Serialul se anunță a fi unul foarte promițător, cu o distribuție excelentă și nume mari din lumea cinematografiei române. Anghel Damian este scenaristul noului serial.

„Clanul', noul serial de la PRO TV. Ce actor celebru face parte din proiect: „Totul este de-a dreptul impresionant'„Clanul', noul serial de la PRO TV. Ce actor celebru face parte din proiect: „Totul este de-a dreptul impresionant'

Acesta a făcut primele declarații despre noua producție, marca PRO TV. 'Clanul' este o adaptare, care va avea în prim-plan o poveste captivantă, interesantă, care te va ține cu sufletul la gură. Românii vor avea ocazia să descopere lupta clasică dintre Poliție și Mafie. În serial, tensiunea va atinge cote alarmante, iar poveștile de iubire sunt nelipsite. Acestea vor fi sarea și piperul din noul serial 'Clanul'.

Citește și: Ce relație are Anghel Damian cu părinții lui, Anca și Laurențiu Damian: „Mama s-a certat cu tata pe tema răsfățului” / EXCLUSIV

Citește și: Lia Bugnar, dezvăluiri despre relația cu Anghel Damian: „În afară de faptul că e frumos, deștept și bogat sufletește, are și simțul umorului. Este perfect!”

Citește și: Răzvan Simion, ironic la adresa lui Dani Oțil, în direct: „Asta apropo la prietenii ăia turnători'. Reacția prezentatorului

Citește și: Culiță Sterp a cerut-o în căsătorie pe Daniela Iliescu: „Ce emoții ne-au încercat pe amândoi'. Imagini cu inelul de logodnă

„Clanul', noul serial de la PRO TV

Anghel Damian, Creative Producer, a vorbit despre noul serial 'Clanul', care va apărea la PRO TV. Acesta susține că totul este impresionant, de la distribuție și până la poveștile din serial.

După câteva luni de lucru la serialul CLANUL, pot spune că ceea ce urmează să vedeți este un summum de calitate pentru un serial de ficțiune în limba română. De la distribuție, la poveste, de la imagine, la muzică, de la locații, la acțiuni spectaculoase, totul este de-a dreptul impresionant. Un labirint către o lume interzisă, unde binele și răul se amestecă și dragostea și ura se confundă. Sunt absolut convins că foarte curând, CLANUL va fi cea mai puternică adicție de pe TV', a declarat Anghel Damian, potrivit informării făcute de PRO TV.

Cine este Anghel Damian

Anghel Damian, pe numele său complet Dumitru Damian Anghel Mihai, s-a născut în anul 1991 și este fiul cineastilor Anca si Laurentiu Damian. Acesta a absolvit Universitatea Natională de Artă Teatrală și Cinematografică ” I.L.Caragiale” sectia Actorie, clasa prof. Adrian Titieni. A jucat în filme studențești, producții UNATC, productia Hallmark „William and Catherine: A Love Story”. Anghel Damian a reușit să câștige premiul pentru cel mai bun actor la festivalul international CinemaIubit 2011. Acesta este un actor și un cunoscut scenarist, care se va ocupa și de serialul nou de la PRO TV 'Clanul'. Momentan, nu se știe când va apărea noua producție.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter