Claudia Pătrășcanu, mesaj emoționant, după ce a anunțat despărțirea de Gabi Bădălău: ”Voi fi mereu aici”

Publicat pe

Recent, Claudia Pătrășcanu anunța despărțirea de tatăl copiilor ei. Vedeta a mărturisit cât de nefericită este și că nu e nimic roz în căsnicia ei. După ce și-a anunțat despărțirea de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a transmis un mesaj emoționant.

Cei care o fac cea mai fericită pe vedetă sunt cei doi băieței ai săi. Claudia Pătrășcanu este o mamă foarte implicată în creșterea și educația copiilor ei. Artista a postat pe una dintre rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru fiul ei, Gabriel, unde îi spune cuvinte frumoase și îi promite că ea va fi tot timpul lângă el.

'Îmi doresc sa fii bun, înțelept, să-l iubești pe Dumnezeu mai presus de orice și să-i respecți pe cei din jur pentru că doar așa vei ajunge un om valoros! Dumnezeu te va ajuta să-ți găsești drumul corect și bun… Te iubesc, Gabriel al meu! Eu voi fi mereu aici pentru a te îndruma spre credință, loialitate și bunătate', a scris Claudia Pătrășcanu alături de o fotografie cu unul dintre copiii ei și ai lui Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu a anunțat despărțirea

După căsătoria cu Gabi Bădălău, un faimos crai de Dorobanți, căruia i-a dăruit doi copii, după patru ani de mariaj, Claudia a lăsat jena la o parte și s-a decis să-și facă publică nefericirea pe contul de socializare, transmițând un mesaj tulburător…

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul»……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime!’, a scris Claudia Pătrășcanu.

FOTO: Facebook, Instagram

Claudia Pătrășcanu, mesaj emoționant, după ce a anunțat despărțirea de Gabi Bădălău: 'Voi fi mereu aici'Claudia Pătrășcanu, mesaj emoționant, după ce a anunțat despărțirea de Gabi Bădălău: 'Voi fi mereu aici'

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter