Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau, față în față la tribunal, pentru divorț și custodia copiilor! Vedeta a făcut primele declarații: "Copiii sunt cu mine și vor rămâne cu mine"

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, față în față la tribunal pentru a se stabili cui îi va reveni custodia celor doi copii pe care îi au împreună! Artista susține că este convinsă că micuții vor rămâne în grija ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zi decisivă pentru Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău! Cei doi se întâlnesc în fața magistraților pentru a se decide în grija cui vor rămâne cei doi copii.

Claudia este optimistă, fiind de părere că micuții vor rămâne tot în custodia ei. Vedeta a venit cu martori, printre care se numără și mama ei, care a ajutat-o în tot acest timp în creșterea și educația copiilor.

Citește și: Emily Burghelea revine la Kanal D, după scandalul de la Antena 1?Anunțul făcut de fosta asistentă de la Acces Direct

„Am venit pentru un divorț și pentru copiii noștri. Mi-e teamă doar de Dumnezeu. Depinde ce vor considera domnii judecători. Am venit și cu martori, cu mama care a stat lângă noi și m-a ajutat în creșterea copiilor. Copiii sunt cu mine și vor rămâne cu mine', a delarata Claudia la Antena Stars.

Gabi Bădălău nu a venit însoțit de nimeni, ci a decis să se prezinte singur în fața instanței la prima întâlnire.

Citește și: Andreea Bălan, replică acidă pentru cei care o acuză că și-a refăcut viața prea devreme.„Dacă ești fericită după un divorț, ți se dă în cap'

Claudia și Gabi s-au ignorat, fără măcar să se salute, semn că situația nu este una tocmai roz, iar relația dintre ei ar fi tot mai deteriorată. Cei doi nu-și vorbesc deloc, cu toate că ar trebui să se pună de acord cu privire la creșterea celor doi copii pe care îi au împreună, după o căsnicie de 5 ani.

Anul trecut, judecătorii au hotărât ca cei doi băieți să stea cu mama lor, tatăl având dreptul de a-i lua două weekend-uri pe lună. Cum Gabi Bădălău nu a fost deloc mulțumit de sentință, a acționat în instanță pentru a solicita o săptămână pe lună în care să aibă dreptul să ia copiii, potrivit spynews.ro.

Citește și: Cum a cerut-o de soție chef Florin Dumitrescu pe partenera lui și ce s-a întâmplat cu o seară înainte de nuntă:„Când am văzut-o în rochia de mireasă am început să lăcrimez!'/ EXCLUSIV

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau, față în față la tribunal, pentru divorț și custodia copiilor! Vedeta a făcut primele declarații: "Copiii sunt cu mine și vor rămâne cu mine"Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau, față în față la tribunal, pentru divorț și custodia copiilor! Vedeta a făcut primele declarații: "Copiii sunt cu mine și vor rămâne cu mine"

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter