Claudia Pătrășcanu, un nou mesaj după despărțirea de Gabi Bădălău: ”Te uiți în ochii copiilor...”

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu s-a despărțit de tatăl copiilor ei, iar aceasta a anunțat într-un mesaj pe Facebook, în care a declarat că nu mai suportă situația în care se afla. Vedeta a postat un nou mesaj cel mai probabil pentru Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu a recunoscut că motivul pentru care se separă de soțul ei este pentru că acesta o înșela și se comporta foarte urât cu ea. În ultimul mesaj postat pe una dintre rețelele de socializare reiese faptul că vedeta încă suferă și rănile după despărțirea de Gabi Bădălău nu s-au vindecat.

'M-am trezit in zori și mi-am spus:
Un om special nu îl recunoști după chip,ci după suflet… cel fără suflet,nu are scrupule,nu are conștiința și nu se iubește nici măcar pe el…. cel cu suflet,cel bun,este întotdeauna frumos din cap pana n picioare! Nu înceta niciodată sa crezi și sa speri și oricâte probleme ai avea,Dumnezeu nu te lasă…. îți va trimite suficientă forța peste a trece peste tot. Te uiti in ochii copiilor și vezi VIATA! Nu uita sa te rogi in fiecare zi pentru ca nici Dzeu nu uita sa te trezească in fiecare dimineața.Nu lasa răutățile sau zgomotul celorlalți sa sugrume vocea ta interioară,îngrijește ți mai mult sufletul decât trupul ptr ca doar sufletul este veșnic ci nu trupul!Aminteste ți ca te ai născut ca sa trăiești frumos,liniștit,fără lacrimi și durere,fără oameni care nu te respecta și nu cunoaște sentimentul de iubire. Dacă vreodată te intrebi de ce Dzeu te face sa treci prin lucruri grele,este pentru ca El știe ca vei reuși!😊 Fruntea sus,curaj mult,zambetul pe buze și nu uita niciodata cine ești,sa nu lași oamenii sa te transforme. Trăiește frumos,caută sa însemni ceva bun și ia o de la început,ori de câte ori va trebui! Sunt multe femei care se vor regăsi in piesa pe care o voi lansa curând așa ca toate trăirile mele vor fi cântate chiar de mine! Am început cu primul vers și termin așa: Am învățat sa dansez cu durerea!🙏🏻', a scris Claudia Pătrășcanu pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se luptă în instanță pentru custodia copiilor și pentru bunurile comune. Soțul ei are o avere impresionantă!

FOTO: Facebook

Claudia Pătrășcanu, un nou mesaj după despărțirea de Gabi Bădălău: 'Te uiți în ochii copiilor...'Claudia Pătrășcanu, un nou mesaj după despărțirea de Gabi Bădălău: 'Te uiți în ochii copiilor...'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter