Clipe de groază pentru Brigitte! Dovada că Florin Pastramă o bate: în timpul unei certe aprinse, a luat-o de ceafă, a smucit-o, a împins-o...

Publicat pe

Brigitte și Florin Pastramă, care se află în mijlocul unui nou scandal, se confruntă cu probleme serioase în căsnicie și noi imagini ies la iveală când bruneta este agresată de soț!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Au susținut mereu că nu întâmpină niciun fel de probleme și totul merge ca pe roate în relație, însă imaginile dovedesc contrariul! Ieri a ieșit la iveală că Florin Pastramă este destul de agresiv cu soția lui. Afaceristul a ridicat mâna la Brigitte și ar fi vrut să dea în ea, vedeta fiind foarte speriată și plângând s-a pus într-un colț al încăperii.

Noi imagini ies la iveală, în care se observă că Brigitte trece prin clipe teribile alături de soțul ei. Este supusă la un tratament dur, fiind bruscată de Florin. După o ceartă, Florin Pastramă s-a aprins mai mult decât era cazul și nu și-a mai putut stăpâni pornirile și accesele de furie. Totul s-a răsfrânt asupra partenerei sale, care a fost luată de ceafă, smucită astfel încât i-a sărit și mătura din mână și băgată într-un colț al camerei, potrivit Cancan. Vezi imaginile AICI.

Citește și: Cum a cerut-o de soție chef Florin Dumitrescu pe partenera lui și ce s-a întâmplat cu o seară înainte de nuntă:„Când am văzut-o în rochia de mireasă am început să lăcrimez!'/ EXCLUSIV

În încercarea de a-și potoli partenerul și de a aplana conflictul, Brigitte s-a pus la podea, însă inițiativa nu a fost suficientă. Florin ar fi continuat cu gesturi violente și să o bruscheze pe Brigitte.

Bărbatul nu a reușit să se controleze nici măcar când și-a făcut apariția o apropiată a celor doi. Scandalul a continuat, chiar sub ochii ei: și-a certat în continuare soția și a bruscat-o.

Citește și: Cu o avere de 1 miliard de dolari, Victoria și David Beckham sunt doi părinți super generoși!Ce cadou fabulos de nuntă va primi fiul lor, Brooklyn

Brigitte Pastramă, declarații după ce a fost agresată de Florin

Contactată telefonic în cursul zilei de ieri, vedeta a precizat că nu știe despre ce este vorba și că va verifica imaginile pentru a se asigura că este adevărat. De asemenea, Brigitte Pastramă spune că se înțelege foarte bine cu Florin și că sunt mai fericiți ca niciodată.

Citește și: Cum arată Katy Perry în costum de baie, în ultima lună de sarcină.Partenera lui Orlando Bloom a fost surprinsă de paparazzi, la plajă, și a fost greu de recunoscut

‘Nu știu despre ce este vorba. Nu am citit. Tot ce pot să spun este că sunt bine și mai fericită ca oricând cu soțul meu. Și dacă există presupuse imagini, atunci trebuie să verific dacă sunt reale sau dacă nu.

Presa ar trebui să știe și jurnaliștii, că imaginile din intimitate făcute publice fără acordul meu sunt pasibile de dosar penal. Așa că, oricum voi verifica și voi proceda în cazul în care aveți dreptate și există imagini din intimitate, voi proceda la o plângere penală împotriva celor care și-au permis să facă publice imagini din intimitatea mea. Dar, prima dată trebuie să verific‘, a declarat Brigitte Pastramă pentru Spynews.

Clipe de groază pentru Brigitte! Dovada că Florin Pastramă o bate: în timpul unei certe aprinse, a luat-o de ceafă, a smucit-o, a împins-o...Clipe de groază pentru Brigitte! Dovada că Florin Pastramă o bate: în timpul unei certe aprinse, a luat-o de ceafă, a smucit-o, a împins-o...

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter