Codin Maticiuc vorbește pe șleau despre tentația drogurilor, din lumea bună a Capitalei: ”M-am ferit total de cele ilegale, au ajuns în preajma mea târziu” / INTERVIU

Publicat pe

La aproape 40 de ani, după o viață cel puțin intensă, Codin Maticiuc a ajuns la apogeul succesului, atât personal cât și profesional. Drumul până aici a fost lung și nu ferit de probleme sau pericole. Fostul crai de Dorobanți ne-a vorbit deschis despre consumul de droguri și tentațiile băieților de bani gata, dar și cât a cheltuit cel mai mult într-o singură noapte în club.

De când te-ai așezat la casa ta, s-au mai rărit nopțile tale în cluburi? A mai scăzut nevoia de a ieși la distracție?
S-au rărit considerabil datorită proiectelor. Nevoia nu simt că a scăzut, doar că am cu totul alte priorități acum. Night-life-ul continuă să mă atragă și îmi oferă și enorm de mult material pentru blog, viitoare cărți și scenarii.

VIVA! de aprilie

Care a fost cea mai bombastică notă de plată pe care ai achitat-o tu după o noapte în club? Care a fost Everestul nopților tale de distracție?
Pare incredibil, dar nu am plătit atât de mult cât s-ar crede. Undeva la 2.000 de euro dintr-o notă de 10 mii împărțită cu alți patru băieți. Într-adevăr, pentru mulți este vorba despre un salariu pe câteva luni. Important e la ce te raportezi.

Pentru un băiat de bani gata, ai fost destul de serios cu privire la viața profesională, după cum se vede, nu te-ai pierdut în peisaj. Cum te-ai ferit de mirajul substanțelor interzise? Sau nu te-ai ferit?
M-am ferit total de cele ilegale. Au ajuns în preajma mea târziu, când aveam destul de mult discernământ, ăsta a fost norocul meu. Cred că generația mea în general a fost ceva mai ferită de acest flagel care, sincer să fiu, mă îngrijorează. „Miami Bici este în sine în semnal de alarmă în acest sens.

Codin Maticiuc vorbește pe șleau despre tentația drogurilor, din lumea bună a Capitalei: 'M-am ferit total de cele ilegale, au ajuns în preajma mea târziu' / INTERVIUCodin Maticiuc vorbește pe șleau despre tentația drogurilor, din lumea bună a Capitalei: 'M-am ferit total de cele ilegale, au ajuns în preajma mea târziu' / INTERVIU

Foto: Instagram, arhiva VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter