Cornel Ilie divorțează, după 5 ani de căsnicie: ”Eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu”

Publicat pe

Veste neașteptată în showbiz-ul românesc. Cornel Ilie de la Vunk divorțează de Eliza, mama copiilor săi. Artistul a fost cel care a făcut anunțul despărțirii care a luat pe toată lumea prin surprindere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu puțin timp, Cornel Ilie a anunțat că divorțează de Eliza, femeia cu care are doi copii și cu care s-a căsătorit în urmă cu cinci ani. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas în relații foarte bune de dragul copiilor.

Cornel Ilie divorțează

Citește și: Adelina Pestrițu este internată într-o baracă metalică! Cum arată spitalul unde este tratată vedeta de coronavirus

'Din Poveste' a rămas O veste':

De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul divorț' să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel:
eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu.

Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață.
Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt.

Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor.
Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală.

Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect.
Vă mulțumim că înțelegeți această alegere.

Există dragoste după iubire.

Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme.', a fost mesajul lui Cornel Ilie.

Cornel Ilie divorțează, după 5 ani de căsnicie: 'Eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu'Cornel Ilie divorțează, după 5 ani de căsnicie: 'Eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu'

Citește și: Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu, cea mai batrână mamă din România. Nu a mai fost văzută de vecini de trei săptămâni: „Poate se simte rău'

Cum s-au cunoscut cei doi

Cornel Ilie a povestit cum şi-a întâlnit jumătatea. Invitat la Europa Fm la emisiunea pe care o moderează Andreea Esca, artistul a dat din casă şi a mărturisit emoţionat că este foarte fericit alături de Eliza şi de fetiţa lor, Zara, care a venit pe lume la 15 noiembrie.

„Pe Eliza am văzut-o pe stradă. M-a făcut să tresalt şi să întorc capul după ea, însă asta a fost tot atunci. Ceva mai târziu am revăzut-o şi atunci am găsit-o. Mi-a fost uşor cu Facebook-ul. Am cerut-o de soţie tot pe stradă, în locul unde ne-am întâlnit. Este o intersecţie micuţă. Îmi aduc aminte că era ziua mamei mele. I-am zis să facem o poză, pe stradă acolo, dar eu am filmat momentul, pentru că am zis că aşa ceva trebuie să-mi rămână amintire”, a spus artistul, în urmă cu cinci ani.

Cornel și Eliza divorțează, deși au împreună doi copii

Cornel şi Eliza Ilie au au împreună doi copii. Soţia solistului trupei Vunk a adus pe lume un băieţel, anul trecut.

„A VE(nit) Cezar. Aseară, a venit în lumea asta frumoasă un viitor bărbat care va avea grijă de Zara şi care va conduce un imperiu de bunătate şi de iubire. O să te-nvăţăm să cucereşti lumea ajutând-o, făcând-o să zâmbească şi oferindu-i speranţă. Cezar Mihai Ilie, te aşteptam, bine-ai venit! Mămicile sunt Dumnezei, tăticii sunt doar simpli oameni. LE: am asistat la operaţie, iar coloana sonoră pe care a asigurat-o doctorul a fost «Vinovaţii fără vină» (Pasărea Colibri), trasându-i, deja, misiunea de a se simţi liber şi de a spune ce gândeşte, cu glas puternic. Nu contează càt de lung ai părul, spunea artistul în urmă cu un an.

Cei doi erau împreună din 2013, după ce Eliza a rupt logodna cu patronul unor lanţuri de magazine din Bucureşti, cu care avea o relaţie de patru ani. Eliza este originară din Dâmboviţa şi a absolvit cursurile Facultăţii de Drept.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter