Cosmin Coteanu de la Puterea Dragostei s-a căsătorit și urmează să fie tată. Imagini de la cununia civilă

Publicat pe

Cosmin Coteanu de la Puterea Dragostei s-a căsătorit. Fostul concurent din sezonul 1 al show-ului matrimonial de la Kanal D s-a pus la casa lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bărbatul urmează să fie și tată pentru prima dată, iar jumătatea și-a găsit-o după ce a ieșit din casa Puterea Dragostei. Cosmin pare a fi foarte fericit alături de soția lui, iar cununia civilă a fost una destul de restrânsă.

Cosmin Coteanu de la Puterea Dragostei a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie de la cununia civilă. Fostul concurent este mândru alături de soția lui, care va deveni și mamă în scurt timp.

Concurentul a participat în primul sezon al emisiunii, însă a fost descalificat, după ce a lipsit mai multe zile nejustificat de la filmări. Cosmin Coteanu nu și-a găsit sufletul pereche la Puterea Dragostei, însă soarta i-a adus-o în cale pe soția lui, după ce a fost dat afară din show.

Citește și: La scurt timp după împăcarea cu Jador, Ella de la Puterea Dragostei i-a dat o altă lovitură. E vorba despre Iancu Sterp!

Cosmin Coteanu de la Puterea Dragostei s-a căsătorit și urmează să fie tată. Imagini de la cununia civilăCosmin Coteanu de la Puterea Dragostei s-a căsătorit și urmează să fie tată. Imagini de la cununia civilă

Citește și: Jador a semnat contractul cu Antena. La ce emisiuni va fi văzut artistul: 'O să apară un serial cu viața mea'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter